14 évesen 6cm-s magassarkú egy szülinapi buliba? Szerintetek felvehetem?
Anyának meglepetés bulit szervezünk és van egy nagyon szép magassarkúja(király kék,király kék rózsával az orrán) anyának és nyáron nekem odaadta egy esküvōre,mert ugyanolyan mint a ruhám és a bulijába is ugyanazt szeretném felvenni.De , anya ha nyáron odadta akkor most is kölcsön adná,nem?Ugye nem haragudna,ha felveszem?Csak az kicsit gáz lenne,hogy odaállítok elé hogy kölcsön adja e azt a cipõt?!Megkérdezi miért nem mondhatom azt mert kell a bulidra :D
Nem tűnnék egy 6cm-s magassarkúba kis ku*vának?Ennyi idősen felvehetem?
Köszi előre is!
14/l
Azzal nincs gond, hogy magassarkúban lennél.
De most ne kérd kölcsön anyukádtól.
Ha kölcsönkéred, akkor már nem lesz meglepetés neki a buli, mert nyilván érdekli majd, hogy hova húznád fel.
Ha meg nem kéred kölcsön, akkor az lesz fura, hogy csak úgy megjelensz a cipőjében.
Szerintem igen. Én 14 évesen már 12 cm-s magassarkúkban járkáltam. :D Nem voltam k**va ez miatt, csak hát tetszett. Meg anyu is mindig ilyen magassarkúmániás volt. :)
Úgyhogy szerintem nem probléma. :)
Anyukámnak is magassarkú mániája van ,van vagy 10magassarkúja :D
Köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!