Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszterkor miben legyek?

Szilveszterkor miben legyek?

Figyelt kérdés

Hideg lesz stb.. ötletem sincs, de azért picit szexi szeretnék lenni. Inkább a fekete és vörös színek jönnek be, rockos külső. Acélbetétes bakancsom van, ahhoz kellene öltöznöm.

(Ha számít 15 vagyok átlagos alakkal)

2015. nov. 1. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

fekete miniruha, fekete áttetsző harisnyával.

ha kint leszel, akkor viszont marad a farmer és olyan felső, amiben jól néz ki a melled:D a farmer lehet fényes anyagból, de mindenképpen testhez simulós, ha szexit akarsz.

2015. nov. 1. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Bent vagy kint leszel?
2015. nov. 1. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel acélbetétes bakancsban leszel, a szoknya kilőve. Említetted a fekete és vörös színt, így tudom ajánlani a fekete csőnadrágot és egy vörös fűzőt. Vagy vörös nadrág, fekete fűzővel.
2015. nov. 1. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Ohh köszi amúgy elvileg bent
2015. nov. 1. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem acelbetetes bakanccsal siman felvehetsz ruhat vagy szoknyat , mondjuk en felvennek egy fekete ruhat, fekete bakancsomat meg egy akletat ami kivagott. Nem vagyok fazos es harisnyat se vennek fel, kabatot igen.

[link] ezis jol nezki

2015. nov. 4. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!