PRIMARK vélemény?
én szeretem :) bár én csak onnan tudok nyilatkozni, hogy szeretem a Hádát, és ott rengeteg Atmospheres cucc van, ami ha jól tudom, ott kapható :D
árakat nem tudok, de minőségre viszonylag jó, nem extra, de jól néznek ki a ruhák :)
múlt héten voltam először, Bécsben.
végre új dolgok, nem ugyanazok, amiket itthon lehet kapni.
voltak jó árban dolgok, vagyis elsőre tök jól hangzott a 14 euro egy felsőért, utólag gondolkoztam, hogy 4500-ért itthon többnyire visszaakasztom. de mivel vásárolni mentem, és örültem az újdonságoknak, vettem pár dolgot. felsőket többet is, nadrágot, körömlakkot. a farmerek 8 euro-tól vannak.
a tömeg nagyon durva, élvezhetetlenné teszi a vásárlást.
a próbafülkék előtt nagyon durva sor áll, ilyet itthon nem látni. de egész gyorsan lement, mert sok fülke van.
Nem voltak gagyik egyáltalán. Vagyis... biztos volt olyan is, sőt ha jobban belegondolok, mi is hoztunk el egy kinyúlós anyagú pólót.
De annak az ára is olyan volt, talán 3 euro, ha jól emlékszem.
De ami már több ezer huf-ra jön ki, az teljesen normális minőség.
Ha nem ismered az összes árut, nem kéne fikázni.
mint ahogy a Hádában is vannak jó dolgok. Ott nem csak egy féle márka van, teljesen indokolatlan és értelmetlen ezért a fikázása. Én mondjuk pont nem szeretem a Hádát, de nem ezért, hanem mert durván drága a használt ruha, ennél olcsóbban kapok új dolgokat a rendes üzletekben.
De basszus, a Hádában is van mondjuk Adidas vagy Zara, akkor az is egy rossz minőség, mert te ezt mondtad? Próbálsz sznoboskodni, de eléggé vágó, hogy fogalmad sincs ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!