Hol lehet ugg stílusú csizmát venni?
Figyelt kérdés
Szerintem tudjátok, hogy melyikre gondolok:) A márkához nem ragaszkodom, elég ha fazonban megegyezik vele. Sima, egyszerű csizma is megteszi, de igazából örülnék, ha találnék valami kicsit különlegesebbet (színeset vagy mintásat, flittereset ilyesmi).2015. okt. 30. 20:43
1/1 anonim válasza:
C&aban láttam ma nálunk Debrecenben :) de szerintem kínai boltokban is lehet, vagyis úgy hallottam. :)
Bár érdemesebb jól korulnezni, mert a nagyon gagyi hamar beázik. Én nemrég vettem meg egy eredetit, majd tesztelgetem, hogy mennyire vizesedik át. De állítólag nem kellene neki. :)
Ha teheted mindenképpen bőrt vagy fordított bort vegyél. Tartósabb lesz tuti ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!