Fiuk-Lányok! Ti már hordtok harisnyát? Vagy még korai? 15/f
Figyelt kérdés
Harisnya,Öltözködés2015. okt. 29. 19:07
21/27 anonim válasza:
A mellrertot meg nem a hideg ellen hordjak!
Mekkora fh.asz lehetsz atya isten....
22/27 anonim válasza:
Elárulok egy titkot,a harisnyát nem csak a hideg miatt hordjuk,hanem mert esztétikus,de gondolom nylon harisnyába, cukin nézhetsz ki,mint egy igazi homár:DBár lehet szimplán csak travi vagy.
23/27 anonim válasza:
Mivel felesegem van es pont o mondta tippkent ,hogy probaljam ki aligha hinnem a travisagot!
De ha visszaolvasol ott irtam,hogy miota gyartanak ferfi nejlonharisnyat!
Ez tudod olyan mint nalatok a noi nadrag, vagy tovabb megyek ferfi acelbetetes bakancs,panama kalap nyaron,pilota napszemcsi,a ferfi oltony utanzata a roppant szharul kinezo kosztum!
Es nehogy mar egy ruhat az anyaga alapjan hatarozzunk meg,hogy melyik nem viselheti ill. Csak azert ne erezzem a komfortjat mert ferfinek szulettem...
24/27 anonim válasza:
Az elso mondatodban kh,urva nagy titkot arultal el mintha ugyan ezt irtam mar az elejen csak elkene olvasni!
25/27 anonim válasza:
Annyira jó hogy lehet itt az embereket szivatni a trollkodással.:D Csak ezért járok ide:D
26/27 anonim válasza:
Szerintem semmivel se cikibb a harisnya pasin, mint a nadrág, bakancs, gumicsizma a nőkön. Aki vékony alkatú mint én is felvesz akár harisnyát, akár macska, cicanacit, értelmes agyú nem foglalkozik ilyesmivel.
27/27 anonim válasza:
25!
Ha csak ghennyedzeni jarasz ide,akkor ki a fhaszom szavaz rad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!