Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk-Lányok! Ti már hordtok...

Fiuk-Lányok! Ti már hordtok harisnyát? Vagy még korai? 15/f

Figyelt kérdés
Harisnya,Öltözködés
2015. okt. 29. 19:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A mellrertot meg nem a hideg ellen hordjak!

Mekkora fh.asz lehetsz atya isten....

2015. nov. 4. 09:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot,a harisnyát nem csak a hideg miatt hordjuk,hanem mert esztétikus,de gondolom nylon harisnyába, cukin nézhetsz ki,mint egy igazi homár:DBár lehet szimplán csak travi vagy.
2015. nov. 4. 13:01
 23/27 anonim ***** válasza:

Mivel felesegem van es pont o mondta tippkent ,hogy probaljam ki aligha hinnem a travisagot!

De ha visszaolvasol ott irtam,hogy miota gyartanak ferfi nejlonharisnyat!

Ez tudod olyan mint nalatok a noi nadrag, vagy tovabb megyek ferfi acelbetetes bakancs,panama kalap nyaron,pilota napszemcsi,a ferfi oltony utanzata a roppant szharul kinezo kosztum!

Es nehogy mar egy ruhat az anyaga alapjan hatarozzunk meg,hogy melyik nem viselheti ill. Csak azert ne erezzem a komfortjat mert ferfinek szulettem...

2015. nov. 4. 13:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Az elso mondatodban kh,urva nagy titkot arultal el mintha ugyan ezt irtam mar az elejen csak elkene olvasni!
2015. nov. 4. 13:18
 25/27 anonim ***** válasza:
Annyira jó hogy lehet itt az embereket szivatni a trollkodással.:D Csak ezért járok ide:D
2015. nov. 4. 15:50
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem semmivel se cikibb a harisnya pasin, mint a nadrág, bakancs, gumicsizma a nőkön. Aki vékony alkatú mint én is felvesz akár harisnyát, akár macska, cicanacit, értelmes agyú nem foglalkozik ilyesmivel.
2015. nov. 4. 16:28
 27/27 anonim ***** válasza:

25!

Ha csak ghennyedzeni jarasz ide,akkor ki a fhaszom szavaz rad??

2015. nov. 5. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!