Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek pánt nélküli...

Szerintetek pánt nélküli nyári ruhát melltartóval vagy anélkül?

Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon jó pánt nélküli (mell felett gumírozott) nyári ruhát és nem tudom, hogy lenne jobb hordani. Szilikon-pántos melltartóval, vagy melltartó nélkül. Fekete színű, szóval nem látszik át. Nincs nagy mellem (75/B a méretem) de azért nem esne le rólam :) Csak ha kilátszik a pánt az gáz, ha meg nincs rajtam melltartó alul öltözöttnek érzem magam.
2010. márc. 17. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A szilikonpánt ciki, akár kilátszik, akár nem. :-) Váll nélküli ruhát pánt nélküli melltartóval illik hordani.
2010. márc. 17. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem semmiképp ne vedd fel szilikonpánttal.Az olyan igénytelen,meg csúnya...

Már lehet kapni pántnélküli melltartókat is.

De amúgy nagyon sok ruhában eleve van egy "összetartás",ami miatt nincs is szükség melltartóra.

Próbáld fel melltartó nélkül,és ha úgy nem gáz,akkor hord csak simán :-)

A férfiak legnagyobb örömére :-D

2010. márc. 17. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Szilikonnal ne , rettenetesen igénytelen. Pánt nélküli melltartóval hord.
2010. márc. 17. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Pántnélküli melltartó.Ciki,ha kilátszik
2010. márc. 17. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha meg mégis kell alá melltartót venned akkor vagy feketét, vagy valami élénk színűt vegyél fel hozzá, így vidámabb lesz a ruha.
2010. márc. 17. 23:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam, hogy a szilikon-pántos nem lesz jó, de bevallom a pánt nélküli melltartó eszembe se jutott. Hol lehet ilyet kapni?
2010. márc. 18. 07:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni: fehérneműboltokban. :-) Én a Triumph pántnélkülijét javaslom, nagyon jól tart és kényelmes. (Az esküvőmön is azvolt rajtam: végigtáncoltam az egészet, és nem csúszott el sehová.)
2010. márc. 18. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
09:56-os jól mondja! ott találsz magadnak biztosan, lehet egy kissé drága, de nagyon jó minőségű és sokáig tart! szilikont mellőzni!
2010. márc. 19. 13:42
 9/9 anonim válasza:
sztem simán felveheted pántos melltartóval, én mindig azzal veszek fel ilyen ruhákat, mert nekem viszont nagy mellem van és lehetetlen melltartó nélkül felvennem bármit is, és még soha nem mondta senki, hogy gáz lenne :D inkább csak dícsérték...
2010. aug. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!