Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gólyabálra felvehetem ezt a...

Gólyabálra felvehetem ezt a ruhát?

Figyelt kérdés

Azért nem vettem fel, mert még el kell vinni varrónőhöz, hogy a dekoltázsát átalakítsa. Nagyon ki van belőle a cicim :/ A kép minőségét se nézzétek, jó kis ruha az apró hibáit leszámítva.

Nude színű cipővel venném fel.

Ez a ruha:

[link]

Nagyjából így néz ki ha felveszem:

[link]

Amúgy a gólyabálunk kiöltözős állófogadásos történet lesz. Igazából nyárra vettem, de eléggé műszálas és melegem lett volna benne ezért nem hordtam még eddig. Csak attól félek, hogy nem-e nagyon nyári egy novemberi eseményhez.

Van még egy fekete koktélruhám. Az úgy néz ki, hogy pántnélküli, a mellrésze fekete csipkés alatta testszínű anyaggal és tüllös az alja(térdemig ér).

2015. okt. 26. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Max diszkóba, bálba nem.
2015. okt. 26. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Inkább a fekete.
2015. okt. 26. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
A koktélruha szerintem (is) sokkal jobb lenne ,bálba főleg :).Nem mondom ,hogy ezt nem veheted fel,de a másik azért biztos jobb,úgy is te fogod eldönteni :D.Jól néz ki ez is csak nem bálos ruha :)
2015. okt. 26. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is a feketére szavazok, felvehetsz hozzá esetleg egy blézert is.
2015. okt. 26. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:
A feketéről tudsz küldeni képet?
2015. okt. 26. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:

A fekete ilyen:

[link]

2015. okt. 26. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen a fekete!! a másik inkább strandra való, abszolút nem elegáns.
2015. okt. 26. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Először azt mondtam volna, hogy igen mert felén az összes gólya meg szalagavató bál is inkább olyan buli, diszkó szerű, senki nem szokott kiöltözni. Viszont írtad, hogy elegánsabb, kiöltözős lesz ezért mindenképpen inkább a feketét válaszd:)
2015. okt. 26. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt mondták, hogy nem nagyestélyit kell felvenni, de mindenképp öltözzünk ki. De nem tudni, hogy ezen belül mi lesz. És a fekete ruhához passzolna egy drappos színű blézer? Szerintem elég hűvös lesz a suliban és be fog fagyni a lukunk, hogy finoman fogalmazzak.
2015. okt. 26. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Fekete ruhával bármilyen színű kiegészítőt felvehetsz,persze azok passzoljanak egymáshoz,tehát pl. ne vegyél egy piros cipőt valami lila blézerrel és sárga táskával...ha valami egyszerűbb színű a cipőd,akkor tuti hogy jó a blézer a ruhával :)
2015. okt. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!