Lányok szerintetek cicanacit vagy harisnyát vegyek naci alá télen? 15/f
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 14:28
12/15 anonim válasza:
Amelyikben nem fázol és kényelmesebb, látszani úgyse látszik.
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hány éves vagy???
2015. okt. 24. 16:17
14/15 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de én is a nejlonharisnyát javaslom neked, mert nekem is ez vált be. :) Egyrészt sokkal kényelmesebb és komfortosabb is, mert kint kellően melegít, és ha fűtött helyre megyek akkor sem sülök bele, mert jól szellőzik. :) Ráadásul ha véletlenül mégis megizzadnék valami miatt, akkor pillanatok alatt megszárad a cicanacival ellentétben, mert az sokáig vizes marad. Meg eleve jobban is néz ki egy nejlonharisnya, nekem sokkal jobban tetszik, meg általában a csajoknak is jobban bejön. :) Én 100-140 denes harisnyákat hordok. :) Meg mivel a nejlonharisnyáknak csúszós nejlonos a tapintása, ezért a feszülős csőgatyák alatt is sokkal jobb viselni, mint a cicanacit, mert könnyebben ráhúzható a feszülős nadrág, és nem gyűrődik alatta. :) Én ilyenkor már mindig hordok a farmer alatt, egészen tavasz végéig. :)
15/15 anonim válasza:
Itt tobben is irtak,hogy mindegy mit veszel fel mert ugy sem latszik...
Ezek az emberek nem tudjak,hogy 1994 -ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat csak utanna kene nezni!
Tehat nem egy illegalis dolog,hogy dugdosni kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!