Miért készülnek a nöi fehérneműk különlegesebb anyagokból?
Figyelt kérdés
#fehérnemű #tangs
2015. okt. 23. 09:40
1/9 anonim válasza:
Mert mint mindenben a nok privilegiumot elveznek a pasikkal szemben!
2/9 anonim válasza:
Hogy nektek pasiknak tetsszen és elcsábuljatok..
3/9 anonim válasza:
Mert hülyén nézne ki egy csipkés boxer egy pasin.
5/9 anonim válasza:
Nem készülnek...polyester szinte az összes.
6/9 anonim válasza:
Férfi alsók is készülnek selyemből, és csipkéből is.
7/9 anonim válasza:
Milyen különleges anyag? Az olcsó nagyüzemi gépi csipke, a poliészter (igen, ugyanaz, ami pl. a házad falán hőszigetel) meg a pamut nem különösen elit dolgok.
Mondjuk nekem rohadt kényelmetlen az ezer fodorral-csipkével-varrással készített fehérnemű, úgyhogy bugyiból a legegyszerűbb pamut női boxert szeretem, melltartóból meg a varrás nélküli, díszítetlen előformázott kosaras verziót.
8/9 anonim válasza:
4!
Mibol gondolod!?
En ettol mondjuk nem csabulok el,de talan egy ferfinek is kijarna nemi egyediseg,hogy kitorjenek az egyhangusagbol!
Pl.: ne csak egy egyszeru fecske vagy boxer azt jo napot...
9/9 Sunshinedoll válasza:
A férfiak törjenek ki az egyhangúságból úgy, ahogy akarnak, nekem ehhez mi közöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!