Melyik a jobb? (Suprva, Vans és DC cipők)
2015. okt. 22. 19:06
2/20 A kérdező kommentje:
Ne OFFolj és odaírtam 3 cipőt amire van pénzem! még bőven nőni fog a lábam (12/F) eszem ágába sincs 40-50 ezerért ilyen cipőt venni ami még rosszul is néz ki az én szememben! szerintem inkább azt mond meg melyik a 3 közül ami a legjobban néz ki már felpróbáltam mind a 3-mat 42.5 ös méretben és mindegyik ugyanolyan kényelmes volt csak gondoltam megkérdezem, hogy melyik jobb cipő és nem azt melyik a megfizethetetlenül drága és csúf páwás cumó :D de azért köszi! másoknak a válaszát is szívesen várom! Az ötlet jó lenne, ha mondjuk gazdagabb idősebb és egy kicsit swag-esebb lennék, de nem vagyok!
2015. okt. 22. 19:14
3/20 anonim válasza:
nekem az első meg a második tetszik:)
17L
4/20 anonim válasza:
amúgy én a másodikat választanám ha nagyon kéne,de gondold a ruháidhoz el :) és a stílusodhoz persze
5/20 A kérdező kommentje:
Kösziii! és akkoe most melyik az első vagy a második a jobb? :D
2015. okt. 22. 19:16
6/20 anonim válasza:
Ez lett a gördeszkás viseletből ? Ezek a csoszogó topánkák régen a menő SALAMANDER és LACOSTE üzletekben a csúcsvezetőknek volt kitéve . Másrészt télen hidegek ezek a holmik .
8/20 A kérdező kommentje:
Ja igen: Ruházat ezt is leírom lentről fel! :
jelenlegi cipő: Nike Vapor Court kék ami jó állapotba van de nem minden ruhámhoz illik az olyan kék :(
Zokni : Nike, adidas, hillfinger (ezt is leírom :D)
nadrág: Melegítő de nem az ülepes ill. csőfarmer, farmer
poló:: álltalában egyszínű piros, kék, fekete, fehéret nem szoktam
pulóver: mindenféle csak kötött nem és persze álltalában valami Kámzsnyakú H&M-es, kapucnis mintás szóval bármilyen és persze itt is zöld fekete kék fehér pirosat ritkán
Sapka: Snapback vagy beanie
haj: ezt nehéz lenne elmagyarázni itt egy kép: [link]
és néha ilyen is:
2015. okt. 22. 19:24
9/20 A kérdező kommentje:
1 kép rossz másodikat nézd :)
2015. okt. 22. 19:24
10/20 anonim válasza:
Nekem a DC tetszik legjobban,de ez persze a ruháidtól és a stílusodtól függ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!