Melyik márka a jobb a következő árkategóriában?
A Lorus vagy a Festina jobb óra a 30-40.000 forintos órák kategóriájába?
Lorust vettem, mégis úgy gondolom, hogy ha már csak az árakból kiindulva is kb ugyan az a minőség lehet a kettő. Vagy tévedek?
Ilyen árkategóriában nem túl lényeges a márka. Én is 35ért vettem órát, ez egy Fossil, de nem a márka szempontjából választottam, hanem hogy kinézetre melyik tetszik leginkább. Bár a drágább márkákból is ugyanígy választanék, láttam már ocsmány milliós órát is, sőt, 4-500ezres árkategóriában sem kell kutakodnom, hogy találjak ritka ronda órákat. Viszont jó minőséget és szép formát is könnyebb találni magasabb árkategóriában.
Egyébként a Lorus a Seiko gyártóhoz tartozik, a Festina pedig egy 1902-ben svájcban alapított cég, aminek a központja most asszem Barcelonában van, és citizen óraműt használnak. Szóval nem túl rossz egyik sem minőségben. Az adatokat a guglival gyűjtöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!