Ennyire vékony, formátlan lábakat miért kell miniszoknyában mutogatni?
https://www.youtube.com/watch?v=f6tladanmhw
Ilyen lábakhoz nagyon nem mutat jól a mini, szerintem. Ezt már jobb lenne eltakarni valami hosszabb szoknyával, nem? 24/f
Sajnálom, de sem a médiában, sem a hétköznapokban nem mérvadó az, hogy Neked pontosan mi tetszik, így nem szabhatod meg másoknak, mit (ne) vegyenek fel.
Mindenki rendelkezik egyéni ízléssel, így nagyon nehéz olyat mutatni, ami MINDENKINEK egyformán tetszetős lenne. Ha Te a vastagabb lábú nőket kedveled, akkor találsz belőlük bőven, főleg, hogy mostanában már a modellek sem mind csontsoványak.
Jujjjj.
Az 1. kép a tipikus szétfolyt, formátlan. 50 év felett okés. De egy fiatal nőnek nem.
A 2. kép valóban formás, izmos is, viszont nagyon vastag. Eléggé masszív, nekem nem nőies.
Nő vagyok, de szerintem sem kéne az ilyen lábakat mutogatni. Rettenetesen pipaszár és vékony (bár láttam már ennél is rosszabbat).
Szerintem kb. ilyen a jó láb:
Már nem azért, de nekem még a vékonyabb lábbak is bejönnek. És mindenki azt vesz fel, amit akar. A szépség pedig relatív. Ok, kifejtetted a véleményed, hisz jogod is van hozzá, hogy nem tetszik. De ettől függetlenül másnak bejöhet. SZERINTEM az általad linkelt lányoknak kicsit sem szép a lábuk, az én ízlésemtől nagyon messze állnak.
És nem azért vesz fel valaki egy ruhát, hogy neked tetsszen :D És nem is szabhatod meg, hogy más mit vegyen/mit ne vegyen fel.
Az én véleményem pedig az, hogy a vékony láb szép, nem formátlan és kéne mutogatni, mert miért ne???
nem felelhet meg senki mindenkinek. Bejelenthetik valakiről, hogy megtalálták a világ legszebb nőjét/lányát, még akkor is lesznek olyanok, akiknek nem jön be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!