Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ennyire vékony, formátlan...

Ennyire vékony, formátlan lábakat miért kell miniszoknyában mutogatni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=f6tladanmhw

Ilyen lábakhoz nagyon nem mutat jól a mini, szerintem. Ezt már jobb lenne eltakarni valami hosszabb szoknyával, nem? 24/f

2015. okt. 14. 11:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ezek pl. nagyon szépek:

[link]

[link]

Egy ilyen lábakkal megáldott lány az igazán gyönyörű miniszoknyában! *-*

2015. okt. 14. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de sem a médiában, sem a hétköznapokban nem mérvadó az, hogy Neked pontosan mi tetszik, így nem szabhatod meg másoknak, mit (ne) vegyenek fel.

Mindenki rendelkezik egyéni ízléssel, így nagyon nehéz olyat mutatni, ami MINDENKINEK egyformán tetszetős lenne. Ha Te a vastagabb lábú nőket kedveled, akkor találsz belőlük bőven, főleg, hogy mostanában már a modellek sem mind csontsoványak.

2015. okt. 14. 15:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem vékonyak a lábai, de formásak, hosszúak, pont az ilyenhez áll a legjobban a mini.
2015. okt. 14. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de amúgy így nekem sem tetszik. Mármint szerintem teljesen normális alakja van, meg én a lábát sem tartom túl vékonynak vagy formátlannak, az is teljesen normális. Viszont nekem furcsa egyébként mert magas, hosszú a lába is és még magassarkú is van rajta, viszont a szoknya pedig mini és így tényleg hosszabbnak tűnik a lába meg nem tudom olyan furcsa, talán a fekete-fehér kontraszt miatt. Valamint nem tapadós a szoknya, hanem így eláll az alja és emiatt is szerintem tűnhet vékonyabbnak a lába. Viszont szerintem ilyen lábakkal simán lehet szoknyát húzni, sőt szerintem pont a vékony, formás lábakra való, de mindenkinek más tetszik....ezt el kell fogadni:)
2015. okt. 14. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezö: a belinkelt "szép" lábak borzasztóak, kövérek és formátlanok, szerintem igencsak rossz izlésed van.
2015. okt. 14. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Jujjjj.

Az 1. kép a tipikus szétfolyt, formátlan. 50 év felett okés. De egy fiatal nőnek nem.

A 2. kép valóban formás, izmos is, viszont nagyon vastag. Eléggé masszív, nekem nem nőies.

2015. okt. 15. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:
9%

Nő vagyok, de szerintem sem kéne az ilyen lábakat mutogatni. Rettenetesen pipaszár és vékony (bár láttam már ennél is rosszabbat).

Szerintem kb. ilyen a jó láb:

[link]

2015. okt. 15. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de nekem még a vékonyabb lábbak is bejönnek. És mindenki azt vesz fel, amit akar. A szépség pedig relatív. Ok, kifejtetted a véleményed, hisz jogod is van hozzá, hogy nem tetszik. De ettől függetlenül másnak bejöhet. SZERINTEM az általad linkelt lányoknak kicsit sem szép a lábuk, az én ízlésemtől nagyon messze állnak.

És nem azért vesz fel valaki egy ruhát, hogy neked tetsszen :D És nem is szabhatod meg, hogy más mit vegyen/mit ne vegyen fel.

Az én véleményem pedig az, hogy a vékony láb szép, nem formátlan és kéne mutogatni, mert miért ne???

nem felelhet meg senki mindenkinek. Bejelenthetik valakiről, hogy megtalálták a világ legszebb nőjét/lányát, még akkor is lesznek olyanok, akiknek nem jön be!

2015. okt. 16. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Amiket te belinkeltél, azok szerintem borzalmasak. Vastagok, formátlanok. A kérésben lévő nőnek viszont jó lábai vannak. Szerintem az ilyen lábak a tökéletesek: [link]
2015. okt. 18. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem mutat jól?? Mi van veled ember? :) Ezek nagyon szép lábak, és nagyon szépen reklámozza őket a csajszi :)
2015. dec. 25. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!