Lassan kikészít a vásárlásmániám. Elmúlik idővel? Valaki volt ilyen helyzetben?
Kb 14 éves korom óta van ez. Előtte is szerettem vásárolni, de már minden nap veszek valamit.
Van, hogy csak egy pár ezer ft-os felsőt, de van, hogy egy márkásabb cipőt/táskát.
1-2 havonta megyek Bécsbe, olyankor "bevásárlótúrát" tartok, 3 napig nonstop boltokban vagyok.
A gimnáziumban sok a lyukasórám, így akkor is a Belvárosban vagyok, boltozgatok. Az a baj, hogy mindenhonnan öltözködöm. De tényleg.
Pl. van barátnőm, aki csak a designer dolgokat hordja.
Én simán vásárolok a pláza boltokban (Inditex üzletek, Tally, H&m, stb), a drágább designer helyeken, vagy akár turiban is. Amihez éppen kedvem van.
Ha itthon vagyok, akkor meg online vásárolok és már tudom, hogy anya kivan, ezért máshová rendelem mindig.
Miből van ennyi pénzed és hány éves vagy?
Minek ennyi ruha?
17 éves vagyok. Mégis honnan máshonnan lenne pénzem, ha nem a családomtól?
Hol dolgozzak érettségi nélkül?
Menjek szórólapot osztani 300-as órabérért, vagy mi?
Sportolok (versenyszerűen teniszezek, mellette tornázok), jól tanulok és sokat szórakozok. De így is van időm vásárolni.
A legtöbb pénzt apától és az ő szüleitől kapom.
Nem azok a fajták, akik ezt megunnák.
Azért tanulok, hogy a jövőben, egyetem után majd a saját pénzemből fedezhessem ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!