Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lassan kikészít a vásárlásmáni...

Lassan kikészít a vásárlásmániám. Elmúlik idővel? Valaki volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Kb 14 éves korom óta van ez. Előtte is szerettem vásárolni, de már minden nap veszek valamit.

Van, hogy csak egy pár ezer ft-os felsőt, de van, hogy egy márkásabb cipőt/táskát.

1-2 havonta megyek Bécsbe, olyankor "bevásárlótúrát" tartok, 3 napig nonstop boltokban vagyok.

A gimnáziumban sok a lyukasórám, így akkor is a Belvárosban vagyok, boltozgatok. Az a baj, hogy mindenhonnan öltözködöm. De tényleg.

Pl. van barátnőm, aki csak a designer dolgokat hordja.

Én simán vásárolok a pláza boltokban (Inditex üzletek, Tally, H&m, stb), a drágább designer helyeken, vagy akár turiban is. Amihez éppen kedvem van.

Ha itthon vagyok, akkor meg online vásárolok és már tudom, hogy anya kivan, ezért máshová rendelem mindig.

2015. okt. 12. 17:16
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Addig a jó, míg van rá pénzed :D
2015. okt. 12. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak lassan már hely nincs...
2015. okt. 12. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És hordod is az összeset? Ha nem,akkor amit nem,add el.Neten is akár.Akkor pénzt is kapsz érte,talán anyukád is megenyhül,hogy nem csak költesz.:)
2015. okt. 12. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Véletlenül ezt a szöveget nem rólam írtad?:D pont ugyanilyen vagyok én is.:)
2015. okt. 12. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Miből van ennyi pénzed és hány éves vagy?

Minek ennyi ruha?

2015. okt. 12. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Talán ha kezdenél valamit magaddal, akkor nem lenne ennyi felesleges unatkozós időd. Pl elmennél dolgozni vagy sportolnál, vagy bármi hasznos. Mert gondolom most a szüleid pénzét szórod ami igencsak ciki és értelme sincs.
2015. okt. 13. 11:07
 7/9 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok. Mégis honnan máshonnan lenne pénzem, ha nem a családomtól?

Hol dolgozzak érettségi nélkül?

Menjek szórólapot osztani 300-as órabérért, vagy mi?

Sportolok (versenyszerűen teniszezek, mellette tornázok), jól tanulok és sokat szórakozok. De így is van időm vásárolni.

2015. okt. 13. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Élvezd ki, lehet, hogy ha majd magadnak kell megdolgoznod érte, akkor már örülhetsz, ha télre tudsz új csizmát venni. Előbb utóbb, ha a szüleid megunják, úgyis mérséklik a ,,zsebpénzedet". Addig meg csináld így, ha neked örömet okoz.
2015. okt. 13. 16:31
 9/9 A kérdező kommentje:

A legtöbb pénzt apától és az ő szüleitől kapom.

Nem azok a fajták, akik ezt megunnák.

Azért tanulok, hogy a jövőben, egyetem után majd a saját pénzemből fedezhessem ezeket.

2015. okt. 13. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!