Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adnátok pár öltözködési...

Adnátok pár öltözködési tippet az alakomhoz?

Figyelt kérdés
Magas vagyok és duci.(173/70) Hosszú lábaim vannak, viszonylag vastag combjaim, széles csípőm, felesleg a hasamon és nagy melleim. Milyen ruhákkal tudnék a lehető legelőnyösebben kinézni? Nem szeretnék zsákruhákban járni azért, mert van egy kis feleslegem. Mit nem kellene viselnem?
2015. okt. 11. 16:25
 1/1 anonim válasza:

Hordj 'skater' stílusú szoknyákat harisnyával. Az a lényeg, hogy minél több denes legyen a harisnya, mert annál jobban "összefog".

Vagy magas derekú szoknyát, peplumos felsőkkel, mert azok takarják a hasadat.

Vegyél ingeket, blúzokat, de ne gombold be őket teljesen, a hangsúly legyen a dekoltázsodon, de azért ne legyen ku..vás. Feldobhatod az outfitjeidet 1-1 menő statement lánccal, fülbevalóval.

A lényeg, hogy ne olyan ruhákat hordj, amik szűkek és rád tapadnak, mert azok csak a hibákat hangsúlyozzák ki általában. Amíg kismama voltam, sokszor hordtam hétköznapokon olyan szetteket, hogy egy leggins/jeggins és felül pedig egy tunika, hosszabb póló, laza napokra is tök jó szerintem.

2015. okt. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!