Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék venni női kockás...

Hol tudnék venni női kockás inget Fehérváron? Vagy az nagyon divattalan?

Figyelt kérdés
Győrbe néztem pár helyen, de nem volt sok időm és csak nagyon pirosat láttam amit nem hinném hogy jól állna a vörs hajam miatt. Holnap megyünk arra és egy plázába akarunk bemenni. 14/L

2015. okt. 8. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Sot!

Nem is noies.

2015. okt. 8. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
De láttam máson is, póló fölött.
2015. okt. 9. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Jééézusooom! :D

"Divattalan".

"Úristen, ez nem divatos, ez fúj. Jajj, csak azt hordom, ami divatos. Jááj, én nagyon divatos akarok lenni...mert akkor menő lszek!"

Azt vedd fel, ami tetszik, sz*rd, le, hogy mi a divat. Ha tetszik a kockás ing, akkor vedd fel, függetlenül attól, hogy divat-e, vagy sem. Szinte bárhol lehet kapni. Ha sehol nem találsz nézz szét turkálókban. Fillérekért lehet kapni, és pont olyan, mint a New Yorkeres, vagy bármelyik másik.

2015. okt. 9. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Engem nem igazán zavar, legtöbb ruhám nem tul divatos. De egyszerűen nem találok Sehol. Amikor egyszer végre megláttam egyett az valószínűleg a férfi részről keveredett oda mert elég érdekes volt 😂😂
2015. okt. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!