Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni nem csípő...

Hol tudok venni nem csípő nadrágot télre, amiből nincs ki a derekam?

Figyelt kérdés

De mégsem a köldökig feljövős... átlagos M-es méret vagyok, BP érdekelne, max 5-7ezer Ftért.

Teljesen sima, amit fel tudok venni munkahelyre, lehet egyenesszárú vagy

csőszárú is.

2015. okt. 8. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a derekad bent van, akkor a köldököd is bent van... Most akkor mit is akarsz???

Egyébként az idősebb nőknek szánt ruhák között érdemes kutakodni, a ilyen elegánsabb cuccok között... Ott szoktak rendes derekú nadrágok lenni. Nyugi, nem mind mamókás...

2015. okt. 8. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:
ok, arra a nadrágokra gondolok amiből ha lehajolok akkor nincs kint a fél fenekem. de nem is azokra amik kb köldök felé ér... kettő közt...
2015. okt. 8. 18:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét!

Ráment elég sok ideő, de megtaláltam a megfelelő üzletet.

MArks&spencerben vannak magasabb derekú slimes nadrágok mindenféle csillivilli szaggatás nélkül, de 10ezer Ft, és végül a C&Aban találtam klassz nadrágokat "medium waisettel". Volt slim fit, sima slim, trapézabb és egyenes szárú is. 5000 Ft volt egy sima slimes, vettem kettőt is.

Elegánsak, egy világosabb, és egy sötétebb lett a választott.

Öröm van!!!

2015. okt. 14. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!