Hol tudnék venni (harisnya) combfixet?
Figyelt kérdés
Valahol a plázába, h&m, c&a-ban esetleg? Vagy kínai?
Ès mennyièrt?:)
2015. okt. 7. 18:11
1/8 anonim válasza:
Gondolom csaj létedre nem tudod XD.
2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok igen :D Eddig csak harisnyákat hordtam. De azok mindig nagyon lenyomják a fenekem:D zavar, nem szeretem őket ès mèg kènyelmetlenek is. Ezèrt gondoltam arra, hogy keresek valahol combfixet. De előtte gondoltam kiteszem ide a kèrdèst, hátha tud valaki segíteni, hiszen erre való ezaz oldal.:))))
2015. okt. 7. 18:49
3/8 anonim válasza:
Tescoban is lattam meg az auchanban is volt,ott vizsgald meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!!:))) minden választ!:)
2015. okt. 7. 19:59
6/8 anonim válasza:
Kb minden ruhaboltban van. De ha biztosra akarsz menni akkor nyilván fehérneműboltban keresd először.
7/8 anonim válasza:
Tényleg bárhol kapsz, DM, Tesco, Müller. Utóbbi nagyon jók, aránylag sokáig bírják szakadás nélkül. Max annyi, hogy vastagság és méret miatt nem mindig olyan nagy a választék mint egy fehérnemű üzletben, de ha napi szinten szeretnél combfixet hordani akkor nagyon megteszik ezek is.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:) hát igen..jó lenne ha kibonthatnám őket ès megtudnám próbálni:S:)
2015. okt. 8. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!