Fiuk, tetszik a csajokon a magasdereku nadrag?
Jól se néz ki.
Pont mint a feltűrt nadrág. Inkább ,,divatos'' mint jól néz ki, a divat pedig nem egyenlő a széppel vagy a hasznossal.
Nem komoly, és nem hasznos? Én pont fordítva gondolom!
Az igazán nőies alakon nagyon jól áll.
A tüdőgatya nem tetszik, olyan ősrégi divatra emlékeztet, nagyanyám hordta így régen... meg az összes vénasszony a környéken. Nekem ez a kép van a fejemben, ezért még a szép csajokon is rémesnek látom.
Nektek csajok tetszik a pasikon? Ez is divat lesz.
A fiúk általában le vannak maradva a divattal (főleg a nőivel), lassabban szoknak és szeretnek meg valamit - már ha megszeretik -, ami szerintem nem is baj. A gáz, hogy a lányok viszont vakon követik ezt, még ha szörnyen is áll rajtuk. A magasított derekú nadrág pl. csak a formás, kerek fenekű, vékonyabb derekú lányoknak ajánlott, mégis a legtöbben löttyedt, semmihelyen hátsóval, fiús testalkattal viselik. Senkinek sincs manapság jó ízlése, se stílusa, ez az, ami igazán böki az emberek szemét.
L/bi
Tokeletesen igazad van! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!