Lehet CSINÁLTATNI/VARRATNI KOMPLETT TÁSKÁT?
Úgy értve, hogy az egész táskát megcsinálják nekem, és nem csak egy szakadást/cipzárt javítanak rajta. Lehet ilyet? Ha igen, kihez kellene fordulnom?
Sajnos, ha valami megtetszik nagyon, akkor én csak olyat keresek, csak az felel meg, és sajnos amit táskában találtam, itt helyben, boltokban nem kapok, sőt, még neten se nagyon találtam meg, vagy legalábbis rosszul kerestem rá. Egyedül ebay-en találtam olyasmit, de 9 ezer Ft, és nem is látom ugye a táskát, csak egy képet róla, így nem biztos hogy meg merném rendelni.
No meg a táskák méreteivel is problémám van. Sokszor túl nagyokat/túl kicsiket találok, amik végül nem jók nekem, mert ha túl nagy, akkor egy üres zsákot hurcolok, ha túl kicsi, akkor nem férnek bele a cuccaim. Ezért is lenne jó megcsináltatni.
Kihez fordulhatok ezzel, ha egyáltalán lehet iylet?
Akkor lehet, hogy jobban járnék, ha ebay-ről rendelném. :/
Végül is, sokan azt mondják, hogy nem rosszabb a minősége mint egy sima kínais holminak, csak vigyázni kell, hogy magas százalékos eladótól rendeljünk.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!