Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel jazz koncertre?

Mit vegyek fel jazz koncertre?

Figyelt kérdés

Hétvégén megyek jazz koncertre, és nem tudom, mit vegyek fel. Szeretnék elegánsan, de nem túlöltözve menni!

Valakinek vmi ötlete??

(18L)

2010. márc. 15. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
szűk nadrág/leggings, valami blúz, vagy ing, bokacsizma. és a nagy fülbevalóó :)
2010. márc. 15. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem térdig érő bővebb szoknyát vegyél fel, egy egyszerűbb felsővel, és 3-4cm magas sarkú cipőt, ha táncolni is fogtok. De ha nem, ez akkoris elegáns, de nem túlöltözött.. Attól függ amúgy, h hova mentek, meg pontosan milyen jazz koncertre, mert már sajnos a jazz elvesztette egyesek szemében azt a lazaságot, hogy valamikor lázadó zenének számított. Szóval van olyan koncert, ami már-már komolyzenei szintű csinnadrattával jár, és vannak bulizós jazzkoncertek is.

De szerintem kicsit csillogósabb, elegánsabb ékszerek plusz szoknya, és elég elegáns vagy... Ja és a táskára is figyelj oda, nincs annál kiábrándítóbb, mint mikor egy lány rendesen felöltözik, és ott figyel a vállán a vászonból készült strapatáska...

2010. márc. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!