Milyen ruhát ajánlanátok egy 17 éves lánynak esküvőre? Jövőhéten lesz.
Figyelt kérdés
Az idő miatt nem igazán tudom mit vehetnék fel.Van egy ruhám,de elég nyárias,és nincs hozzá illő kabátom,sőt,alapból hülyén nézne ki kabáttal.Én egy elegáns nadrágra gondoltam valami csinos inggel,amit máskor is fel tudnék venni,plusz rá ballon vagy szövetkabát,időjárástól függően.Szerintetek hol lenne érdemes nézelődnöm(Debrecen)?Mert eddig semmim nincs meg,csak a cipő:)Sőt, az sem a legjobb...;)2010. márc. 15. 12:13
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
szerintem úgy is elegáns lenne, ha mondjuk felvennél egy sima csőfarmert valami egyszínűt, egy ingféle felsővel, vagy valami elegánsabbat, és egy kicsit feltűnőbb magassarkút. ezeket a ruhákat aztán máskor is feltudod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!