Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire öltöztök fel télen,...

Mennyire öltöztök fel télen, ha hosszabb ideig kint vagytok?

Figyelt kérdés
tél,öltözködés

2015. szept. 28. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon. Utálok fázni. Ha mínuszok vannak, akkor vastag harisnya, kordnadrág, bundás csizma, felül póló, rá vastag pulcsi, arra a télikabát, sál, sapka.
2015. szept. 28. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem az a baj, hogy suliba nem tudok "rendesen" felöltözni télen. Harisnyát én is szoktam, de a suliban az már meleg, ezért inkább itthonra szoktam hordani, nadrágból sem lehet azért egy városi gimibe felvenni mondjuk egy melegítőt, szóval azért próbálok melegen öltözködni.

Nem tanga, mert annak mínuszokban nincs sok haszna, trikó, derékmelegítő, ha szoknya, akkor vastag harisnya, bársony alj(az elég meleg), vagy egy ing vagy egy kötött felső, ha ing akkor fölé még egy kötött pulcsi, kabát, sapka, sál, kesztyű, bundás térdig érő csizma. Egybe ruhához, főként kötötthöz, vastag cicanadrág, alá póló vagy trikó, kabát, stb. Nadrággal is kb így vagyok.

Plusz van egy szövetkabátom és egy melegebb síkabátom, ha behavazódunk.:)

2015. szept. 29. 07:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában ugyanúgy, mint máskor, szóval: átlagos cipő, farmernadrág, akármilyen póló és rá a kabát.
2015. okt. 9. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!