A DC, Vans cipők emósnak számítanak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 17:46
3/15 anonim válasza:
Nem eredetileg deszkás cipők. A deszkásokat és az emós görcsöket ne keverjük már.
4/15 anonim válasza:
Jaja ezek deszkás cipők, de azért vannak köztük emo stílusúak is.
5/15 anonim válasza:
maga a cipő nem, de ha rózsaszín halálfejek meg csillagok vannak rajta akk igen
6/15 anonim válasza:
Hátnem vis attólfügg milyen de deszkás és emos kétkülön dolog
8/15 anonim válasza:
Deszkásnak számít,attól,hogy az emósok mindent összeloptak a stílusukhoz,még nem sajátíthatják ki az eredetileg gördeszkára tervezett cipőket!!!
9/15 anonim válasza:
deszkás cipő az nem egyenlő az emoval ti igen h*lyék XD
én is vans-t hordok oszt' közöm semmi az emohoz, köpködném őket inkább. :D bocs, nekem ez a kényelmes és nem a tipitopánkák, mivel se emo nem vagyok se plázacica.(ez a mai világban kicsit hihetetlen, nem? :D)
10/15 anonim válasza:
mi az,hogy mi igen hülyék...? itt senki nem mondta az elsőn kívül,hogy annak számít,olvasd már el a válaszokat,mielőtt benyögsz egy oltást!Megy a lepontozás.
Egyébként igaza volt a 20:31-es versenyzőnek,illetve gyakorta mindenkinek az első válaszolón kívül teljesen.
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!