Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk/Lányok! Mit a véleményete...

Fiúk/Lányok! Mit a véleményetek erről a papucsról?

Figyelt kérdés

[link]

Megvennétek-e? (igen-nem ,miért?)

Termékleírás alapján lehet utcára hordani, szerintetek is? (nyári időszakra gondoltam nem most :) )

Illetve akinek van ilyen papucsa annak mi a véleménye róla? (kényelmes?, strapabíró? talpa csúszik-e? stb. ) Nekem van most egy 3 éves Riderem de ez most megtetszett :)

2015. szept. 26. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem néz ki rosszul, de hogy megvenném-e, az az árától is függ. Nem adnék ki egy ilyen papucsért 5000 forintnál többet.

Utcára szerintem simán felveheted, rengetegen hordanak ilyet.

2015. szept. 26. 23:36
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Hordható, de én semmi extrát nem látok benne, csak egy sima papucs. 2500-nél többért nem venném meg.
2015. szept. 27. 01:27
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

nekem nem teszik.

utcára túlságosan sportos,a zuhanyzóba uszodába meg kellene a francnak márkás,amikor bármikor lenyúlhatják míg úszom.

2015. szept. 27. 03:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert nem tetszik
2015. szept. 27. 06:06
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Az ilyen flip-flopok úgyis csak egy szezont bírnak ki, könnyen szakadnak, (és ne mondja senki, hogy jajj, ez márkás ez sokkal strapabíróbb, mert az ilyen kis strandpapucsok tényleg nagyon könnyen szakadnak) szóval inkább kínai üzletből vennék.
2015. szept. 27. 09:11
 6/11 A kérdező kommentje:
2500-3000 körül mozog az ára. Mint ahogy írtam volt korábban flip-flop stílusú Riderem az 6000 körül volt és a harmadik évét tapossa, egyedül a talpán lévő pöttyök(gondolom a csúszás ellen szolgálna) kezd lekopni a sarkánál egyébként semmi más baja nincs. Szakadni se szakadt el, pedig volt terhelés volt hogy sokat guggoltam vele, sőt még a küszöbbe is beleakadt nem egyszer :) Ment mindenkinek a zöld kéz ;)
2015. szept. 27. 19:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Várok még véleményeket :)
2015. szept. 28. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem jól néz ki, simán használhatod utcára.

26F

2015. szept. 29. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:
nem, mert csúnya. utcára meg nem való flip flop, max strandra.
2015. okt. 30. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Utcára nagyon egészségtelen, megerőlteti a boka-és a lábízületeket. Csak annyit, hogy zuhanyzásra strandra Ipanema papucsot vettem 5000-ért , na 10 nap alatt elkezdett lekopni a mintája. Gondolom a rider sem jobb, ennek is az lesz a sorsa. Az olcsóbbak viszont még gagyibbak. Vedd meg, de ne utcára hordd.
2015. nov. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!