Csajok! Ti milyen tangát vennétek ez alá a fehér mini alá?
Figyelt kérdés
[link] Teszvesz.hu/item944304103_irany_a_buli_szexi_miniszoknya_ajandek_2_top. Html
Pár napja megvettem ezt a fehér nyári szoknyát mg hozzá a felsőt,nagyon csini szerintem!Csak kéne valami jó bugyi hozzá!Szerintetek melyik lenne a legjobb?Vagy ajánlanátok mást?:)Az is jó!
[link] teszvesz.hu/item950574965_rozsaszin_koves_tanga_m_1.html
[link] teszvesz.hu/item959545719_censored_szexi_feher_tanga_bugyi_new_yorker_es.html
[link] teszvesz.hu/item951443521_uj_tanga.html
2010. márc. 14. 15:06
2/4 anonim válasza:
Szerintem olyan kéne ami nemlátszik át mégis csinos és szexi.szerintem fehér kéne oldalt csipkévelés az elején kövekkel kitéve egy forma vagy egy betű az jó.(De csak szerintem)
3/4 anonim válasza:
Én nem vennék tangát miniszoknya alá, inkább egy szép csipkés franciabugyit.
A képeket meg nem jeleníti meg.
4/4 anonim válasza:
Testszínű nem feltűnően gumírozott tangát, vagy vékonyan csipkés francia bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!