Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti milyen tangát...

Csajok! Ti milyen tangát vennétek ez alá a fehér mini alá?

Figyelt kérdés

[link] Teszvesz.hu/item944304103_irany_a_buli_szexi_miniszoknya_ajandek_2_top. Html

Pár napja megvettem ezt a fehér nyári szoknyát mg hozzá a felsőt,nagyon csini szerintem!Csak kéne valami jó bugyi hozzá!Szerintetek melyik lenne a legjobb?Vagy ajánlanátok mást?:)Az is jó!

[link] teszvesz.hu/item950574965_rozsaszin_koves_tanga_m_1.html

[link] teszvesz.hu/item959545719_censored_szexi_feher_tanga_bugyi_new_yorker_es.html

[link] teszvesz.hu/item951443521_uj_tanga.html

2010. márc. 14. 15:06
 1/4 anonim válasza:
Nem jeleníti meg a képeket :$
2010. márc. 14. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan kéne ami nemlátszik át mégis csinos és szexi.szerintem fehér kéne oldalt csipkévelés az elején kövekkel kitéve egy forma vagy egy betű az jó.(De csak szerintem)
2010. márc. 14. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem vennék tangát miniszoknya alá, inkább egy szép csipkés franciabugyit.

A képeket meg nem jeleníti meg.

2010. márc. 14. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Testszínű nem feltűnően gumírozott tangát, vagy vékonyan csipkés francia bugyit.
2010. márc. 15. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!