Csőfarmer és egy sima fekete edzőcipő gáz?
Figyelt kérdés
Szinte az össze nadrágom szűk csőnadrág.Télen csizmát hordtam hozzájuk,de most szétszakadt,és már nem akarok újat venni,mert már tavasz van.Így ilyen időben nincs mit felvennem hozzá az edzőcipőn kívül,mert ugye még balerinacipőhöz és papucshoz hideg van.Nagyon hülyén fogok kinézni benne,főleg,hogy szövetkabátot veszek fel hozzá?2010. márc. 14. 14:19
1/11 anonim válasza:
Sztem nem:) Néha én is így hordom,pedig mások szerint mindig jól nézek ki:D Nyugodtan vedd fel. Amúgy vehetnél bokacsizmát, azt tudnád egész tavasszal hordani. Hmm?? 19L
2/11 anonim válasza:
nekem különböző szinő/mintás torna cipőim vannak arra a célra, hogy divatos legyek :)
4/11 anonim válasza:
szövetkabáttal nem az igazi, de amúgy okés szerintem :)
7/11 anonim válasza:
Én is így hordom és teljesen jó szerintem.
8/11 anonim válasza:
szerintem sem az ..manapság mindenki így hordja..
9/11 anonim válasza:
szerintem egyaltalan nem gaz:] nem kifejezzeten bejon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!