Túl nagy a csizma? A sarkam mozog benne, de elöl viszont passzent, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Először 40es méretben vettem, zokni nélkül próbáltam nejlon harisnyában és úgy jó volt. Otthon viszont szorított, mikor zoknival vettem fel, úgyhogy visszamentem kicseréltetni nagyobbra. Ez elöl nem szorít, pont jó, viszont hátul a sarkamnál "lötyög", amikor lépek, kimozdul belőle a lábam. Kisebbre nincs értelme visszacserélnem, mivel az szorított. Milyen megoldást tudnátok javasolni? Mit tegyek bele? Vagy, ha elviszem cipészhez, ő tud csinálni vele valamit?2015. szept. 25. 09:25
1/2 anonim válasza:
van az a magassarkúkba való, ragadós szilikon sarokizé, amit a DM-ben lehet venni, ha egy olyat beleragasztasz, az valószínűleg leveszi a felesleges hosszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!