Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Borkabat derekra kotve?

Borkabat derekra kotve?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jol nez ki, de a kabat igy tonkremegy, nem? Akik szoktak ugy hordani azok hogy oldjak meg?

#stílus #bőrkabát #Derek #derekra #kotve
2015. szept. 24. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni kimondottan derékre történő kötéshez gyártott bőrkabátokat.
2015. szept. 24. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Vettem egy olyan bőrkabit amit nem sajnálok. A drágábbakat akkor veszem fel, ha tudom, hogy nem akarom majd a derekamra kötni. Ha viszont olyan helyre megyek, pl fesztivál, esti séta, ahol lehet leveszem és nem tudom hová tenni, akkor oda azt veszem fel, amelyiket nem sajnálom.
2015. szept. 24. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy divat f*ság. ha valakinek van bőrkabátja - vagy legalábbis műbőr dzsekije (mert itt inkább arról lehet szó)- akkor vegye fel rendesen, persze ha olyan az idő. ha meg túl meleg van, akkor ne kösse a derekára se, mert semmi értelme. csak eltakarja a sggét.
2015. okt. 26. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző, én nem vennék fel műbőr kabátot!

500ezres bőrkabátaim vannak, az olcsó amiről írtam, egy 60ezres Zara!

És azért kötöm derekamra, hogy ne a kezemben kelljen fognom!

2-es voltam!

2015. okt. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!