Borkabat derekra kotve?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jol nez ki, de a kabat igy tonkremegy, nem? Akik szoktak ugy hordani azok hogy oldjak meg?2015. szept. 24. 11:09
1/4 anonim válasza:
Lehet kapni kimondottan derékre történő kötéshez gyártott bőrkabátokat.
2/4 anonim válasza:
Vettem egy olyan bőrkabit amit nem sajnálok. A drágábbakat akkor veszem fel, ha tudom, hogy nem akarom majd a derekamra kötni. Ha viszont olyan helyre megyek, pl fesztivál, esti séta, ahol lehet leveszem és nem tudom hová tenni, akkor oda azt veszem fel, amelyiket nem sajnálom.
3/4 anonim válasza:
szerintem ez egy divat f*ság. ha valakinek van bőrkabátja - vagy legalábbis műbőr dzsekije (mert itt inkább arról lehet szó)- akkor vegye fel rendesen, persze ha olyan az idő. ha meg túl meleg van, akkor ne kösse a derekára se, mert semmi értelme. csak eltakarja a sggét.
4/4 anonim válasza:
Előző, én nem vennék fel műbőr kabátot!
500ezres bőrkabátaim vannak, az olcsó amiről írtam, egy 60ezres Zara!
És azért kötöm derekamra, hogy ne a kezemben kelljen fognom!
2-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!