Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Premier Outlets Center...

A Premier Outlets Center mennyire olcsó?

Figyelt kérdés
Tehát azért normális árakon is lehet ruhákat, cipőket, táskákat találni?
2008. szept. 9. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de kvára drága a Premier O. C. De tényleg! Csak egyszer voltam, és elképesztően olcsók voltak a cuccok Levi's farmer 12 000-ért. Pepe Jeans plcsit vettem 8000-ért. A Levi's eredetileg 20-30 000 között van ha jól tudom. Szóval nekem nagyon tetszett. A turkáló hatásban van valami, de az árak miatt megéri. Amúgy minden bolt normális, és nagyon sok márkával ehet találkozni. Nekem nagyon tetszik, csak én messze lakok tőle nagyon :S.
2008. dec. 3. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szval olcso. Bocsi az előzőben azelső mondatokat lehet, hogy kicsit félreérthetően írtam.
2008. dec. 3. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:

naná hogy jó hely :D:D ott dolgozom és minden nap rengetegen vannak

kilehet fogni nagyon olcsó cuccokat is nem egy helyen

2009. máj. 19. 13:50
 14/14 anonim válasza:
én ma voltam ott a családdal...pl.a Retroban 2000 forint volt egy póló,10 ezerért láttam Nike cipőt magamnak,de volt puma táska,4500-ért,máshol azt 10ezerért láttam...nekem az is spórolás:) csak kicsit gáz,mert legközelebb már csak tömegközlekedéssel tudok menni:)
2009. aug. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!