Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik az alapruhadarabok egy...

Mik az alapruhadarabok egy fiatal csaj életében? És miből mennyi darab? Fehérneműktől kezdve a sminken át egészen a kiegészítőkig gondolom.

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen 5db nadrág, 5szoknya, 10bugyi, 5melltartó, 10 top, 5pulcsi, 2 arpirosító, 2 szemceruza vagy mittudomomén :)
2010. márc. 14. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

igen sztem is olyan 5-7 nadrág, topból meg pólóból lehet több is, legalábbis nekem abból rengeteg van:D ien cibzáros pulcsiból 3-5 db, bugyiból sztem legyen minnél több, melltartóból olyan 5-10 db

kiegészítő háát egyénfüggő, amennyire szükségedvan:D

2010. márc. 14. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Alapozó, púder, szempillaspirál, szemceruza, többféle színű szemhéjfesték, szájfény, rúzs -ez az alap smink. Ennyi minimum legyen. Melltartóból legyen egy fekete és egy fehér a hozzávaló bugyival, emellett néhány színes is. Bugyiból inkább több legyen, pl. az egyszínű fekete bugyit bármilyen olyan melltartóhoz fel tudsz venni, amiben van fekete szín (mondjuk türkiz, fekete csipkeszegéllyel). Zoknik, harisnyák (fekete és testszínű, néhány cifrább), nejlonzokni. Csizmából egy elegánsabb magassarkú és egy kényelmesebb a mindennapokra. Cipőből is mindig legyen egy fekete elegáns, amit bármihez fel tudsz venni, egy kényelmes utcai, esetleg valami extrémebb, nem fekete színű. Nyárra: szandál, papucs, teletalpú, magassarkú, lapossarkú. Edzőcipő. Övek, ebből is fekete mindenképp, mert az bármihez jó, és színesek (a színek attól függően, hogy milyen színű topjaid vannak zömében). Topok (hosszú és rövidujjú), ezekből is mindig legyen 1-2 egyszínű, ami bármihez jó. Kosztüm -ez bármikor kellhet. 2-3 farmer. Fekete egyszínű gatya -elegánsabb és hagyományosabb stílusban. Nyárra fehér gatya és néhány színes -attól függően, hogy épp melyik szín a divat. Rövidnadrág (mondjuk farmer), háromnegyedes nadrág. Szoknyák (faremrszoknya, nyári szoknya, elegánsabb szoknya, bulizós szoknya). Nyárra ruhák. Sok-sok fülbevaló, franciacsatok (ha hosszú hajad van és copfba akarod viselni). Körömlakkok, ha nincs műkörmöd.
2010. márc. 14. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Ruhából:

6-7 db nadrág, 2-3 szoknya, 2-3 rövidnadrág, min. 15 póló/felső, 5-6 pulóver, 2 fürdőruha, 20 bugyi, 4-5 melltartó, 2-3 egyberuha, 2-3 szebb ruha (alkalmakra), 15 pár zokni, 4-5 harisnya, 2-3 táska, min. 5-6 pár cipő, 3 kabát (egy vastag téli és két átmeneti), 2-3 pizsama, plusz kiegészítők minden mennyiségben.

Smink:

1 alapozó, 1 púder, 3-4 féle szemhéjfesték, 2-3 féle szemceruza, 2 féle szempillaspirál, 3-4 féle rúzs vagy szájfény, 1-2 féle pirosító, 2-3 parfüm, 5-6 körömlakk, dezodor, plusz egyebek.

2010. márc. 14. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Abból legyen több ruhád amit jobban szeretsz hordani.De amik kötelező darabok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 14. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

*RUHA:

-nadrág

téli: (hosszú) 4db(legyen közte cső is-->nem muszáj,csak ugye divat)

nyári: (rövid+halászgatya) 6db

-felsők:

hosszúujjú: 7db

rövidujjú: 9db

ünnepi: 2db

-cipők

téli:2db

nyári:4db

ünnepi:2db

*ÉKSZEREK

fülbevaló:7db

nyaklánc:4db

karkötő:8db

gyűrű:4db

2010. márc. 14. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:

6-10 nadrág? mivan veletek?:D

sztem bőven elég 3-4 nadrág, felsőkből legyen sok (olcsóbbak), ésha a felsőid érdekese, sokrétűek, és sokvan belőlük az nagyban feldobja a szerelésed, hiába van rajtad ugyanaz a nadrág mint tegnap, senkinek sem fog feltűnni.

csak okosan, lánykák...:D:D:D

2010. márc. 15. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én vmelyik nap számoltam meg a ruhatáram :S Sose tudom mit vegyek fel, azt gondolom semmi jó ruhám nincs, pedig nemférek el benne, már 6 zsák ruhát kikellett paterolnom :S Nekem most pl van 12 nadrágom(hosszú)6 rövidnadrágom, kb 30 ujjatlanom, 20 rövidujjum, 14 hosszuujjum, 8 pulcsim, 12 pár cipőm, 13 táskám! De mégsem tudom mit vegyek fel:S
2010. márc. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!