Mik az alapruhadarabok egy fiatal csaj életében? És miből mennyi darab? Fehérneműktől kezdve a sminken át egészen a kiegészítőkig gondolom.
igen sztem is olyan 5-7 nadrág, topból meg pólóból lehet több is, legalábbis nekem abból rengeteg van:D ien cibzáros pulcsiból 3-5 db, bugyiból sztem legyen minnél több, melltartóból olyan 5-10 db
kiegészítő háát egyénfüggő, amennyire szükségedvan:D
Szerintem:
Ruhából:
6-7 db nadrág, 2-3 szoknya, 2-3 rövidnadrág, min. 15 póló/felső, 5-6 pulóver, 2 fürdőruha, 20 bugyi, 4-5 melltartó, 2-3 egyberuha, 2-3 szebb ruha (alkalmakra), 15 pár zokni, 4-5 harisnya, 2-3 táska, min. 5-6 pár cipő, 3 kabát (egy vastag téli és két átmeneti), 2-3 pizsama, plusz kiegészítők minden mennyiségben.
Smink:
1 alapozó, 1 púder, 3-4 féle szemhéjfesték, 2-3 féle szemceruza, 2 féle szempillaspirál, 3-4 féle rúzs vagy szájfény, 1-2 féle pirosító, 2-3 parfüm, 5-6 körömlakk, dezodor, plusz egyebek.
*RUHA:
-nadrág
téli: (hosszú) 4db(legyen közte cső is-->nem muszáj,csak ugye divat)
nyári: (rövid+halászgatya) 6db
-felsők:
hosszúujjú: 7db
rövidujjú: 9db
ünnepi: 2db
-cipők
téli:2db
nyári:4db
ünnepi:2db
*ÉKSZEREK
fülbevaló:7db
nyaklánc:4db
karkötő:8db
gyűrű:4db
6-10 nadrág? mivan veletek?:D
sztem bőven elég 3-4 nadrág, felsőkből legyen sok (olcsóbbak), ésha a felsőid érdekese, sokrétűek, és sokvan belőlük az nagyban feldobja a szerelésed, hiába van rajtad ugyanaz a nadrág mint tegnap, senkinek sem fog feltűnni.
csak okosan, lánykák...:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!