HA Aliexpressről rendeltem (első alkalommal), segítene valaki?
Figyelt kérdés
Hogy működik az, hogy a rendelés leadása után volt egy számláló, ami 8 napot, valamennyi órát mutatott a feldolgozásra. Erre 8 nap helyett 3 nap volt, most már azt az e-mailt kaptam hajnali 4-kor, hogy a szállítás folyamatban van... (most 60 napból számlálgat vissza) De este még nem ment át nekik a pénz. Létezik, hogy ezek már azonnal postára is adták, vagy ez csak ilyen automatikus üzenet? Nehéz az eladóval angolul szót érteni, meg nem teljesen világos, hogy mi is ennek a menete, de mesélje már el valaki, aki sokat rendelt már onnan, hogy pontosan hogy működik ez, ajánlott csomagként adják e föl, hogy tudom nyomon követni, utánakérdezni a postán stb, ha esetleg nem érkezne meg. Mik a teendők, stb. Köszönöm! :)2015. szept. 22. 19:15
1/9 anonim válasza:
Amikor kifizeted a terméket, az eladónak van X napja, hogy feladja, ezt mutatja az egyik számláló. Miután feladta, megint X napja van (ez általában 60nap) a terméknek, hogy megérkezzen. Kapsz egy tracking numbert, amit különböző oldalakon tudsz követni, bár nem mindig működnek a számok, de legtöbb esetben akkor is megérkeznek a termékek. Ha esetleg nem érkezne meg, amit rendeltél, nem szabad megvárni, míg a számláló lejár, mert akkor se pénz, se cucc. Érdemes előtte pár nappal vitát nyitni, vagy csak simán írni az eladónak, hogy nem kaptad meg, azt amit rendeltél.
2/9 A kérdező kommentje:
De létezik az, hogy a csomagot a pénz étutalódása után már pár órával azonnal fel is adta?
Hol tudom a számot nyomon követni?
Átlagosan hány nap alatt érkezik meg (ha ugye nem szabad megvárni h a 60 nap leteljen)?
2015. szept. 22. 19:31
3/9 A kérdező kommentje:
És a terméket közvetlenül Kínából küldik, vagy ők is megrendelik valahonnan, majd továbbküldik nekem Mo-ra?
2015. szept. 22. 19:33
4/9 bamboochatheone válasza:
A leggyorsabb feladási idő egy nap. Általában 3 hét alatt érkezik meg a csomag de nekem volt már 12 naptári nap is.
A csomagokat pedig általában Kínából küldik kivéve ha van europai raktárja a boltnak(mert ugye alin boltok vannak)
5/9 A kérdező kommentje:
tehát létezik az, úgy h szombaton rendeltem meg, kedden vették le a pénzt, és már azonnal aznap föl is adták?
2015. szept. 23. 09:11
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 23. 18:02
8/9 anonim válasza:
Mondjuk mivel kártyával fizetsz,így a pénzt rögtön levettek,max Te kaptál róla késve értesítést...
9/9 A kérdező kommentje:
Értem:)
2015. szept. 24. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!