Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak menő férfi leggingsek,...

Vannak menő férfi leggingsek, lehetőleg fekete alappal és hol lehet venni ilyet?

Figyelt kérdés

2015. szept. 20. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
A férfias és a leggings-ek még nagyon-nagyon távoli kapcsolatban sincsenek, a kettő totál üti egymást...
2015. szept. 24. 07:18
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Ahogyan az oltonyos es ferfi ruhas nok egymastol!

Igaz kedves uccso?

2015. szept. 24. 08:55
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
sportruha üzletekben biztos találsz, én egy helyi magán sport boltban veszem őket. Igaz nem a legolcsóbbak de futásra, edzésre viselem őket hogy ne fagyjon szét a lábam, plusz az erős feszülős anyaga összefogja az izmokat így nem fájdalmas nekem az egész, sajnos ilyen gondjaim vannak orvos javasolta hogy viseljek erős harisnyát vagy leggingset. Nekem az eladó a nőit is javasolta hogy azok jóval olcsóbbak és tartósabbak is, egy hátránya van hogy a lábaközti részen kényelmetlenebb.
2015. szept. 24. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
2%
Atyaisten férfi leggings. Ráadàsul mintás ami MENŐ. Menj el valami melegbárba ott kérdezgess ilyenek után.
2015. szept. 24. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

14-es!

Az Al Capone vagy Panama kalapot viselo csajok police ferfi napszemcsivel ezek szerint mar mind megjartak a melegbarokat???

2015. szept. 25. 12:35
 16/18 wrestler56 válasza:
100%
Van ilyen, MEGGINGS - nek hívják, úgy keresd.
2015. szept. 27. 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ezek még úgy ahogy "elmennek"...

[link]

2015. szept. 27. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos nálunk nem árulnak, csak ami futó vagy bicajos nadrág, de normál férfi leggingseket elvétve van, az is online. De vannak unisex darabok, pamutos vagy fényes spandex, amit szintén online meg tudsz rendelni.
2015. okt. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!