Lányok! Nektek mennyire jön be ha egy fiún ing van?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok ! 23 /F2015. szept. 20. 09:30
11/17 anonim válasza:
2-es: nem gondolod hogy bunkó vagy te felszínes kis ribi
12/17 anonim válasza:
Egyenruha benyomast kelt!
(Mindenkin az van) es mindegyik azt hiszi attol nez ki jol,hogy o is beall a sorba!
Nem ertem az egesszet...
Nem is ertem miert van kiborulva egy-ket no ha esti fogadason ugyan azt a rucit latja mason mint amit o visel es ez miert nem boritja ki a ferfiakat...
13/17 anonim válasza:
hülye kérdés, ha jó pasi vagy, akár egy szál kakis gatyában is lehetsz, akkor is befogsz jönni a csajoknak! ha csúnya vagy, akkor akár kiton öltönyben is megjelenhetsz, vagy zegna ingben akkor se fogsz senkinek se tetszeni!
14/17 anonim válasza:
Imádom, főleg ha nyakkendőt is köt mellé, teljesen elolvadok ilyenkor. Nem tudom, nekem ez a gyengém, szeretem az öltönyös pasikat is.
15/17 máton zsanett válasza:
atól füg hogy nézki meg hogy mijen alkatú meghogy mijen inget vesz fel szerintm haszép akoor bisztos jól áll neki
16/17 A kérdező kommentje:
én vékony vagyok, karom izmos , hasam kb semmi :D
2015. okt. 15. 18:19
17/17 anonim válasza:
Akkor teged Millike biztos lepipalna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!