Mit jelent az acélbetétes bakancs?
Figyelt kérdés
Tegnap megkaptam, hogy pózer vagyok, mivel nem sorolom be magamat se emonak, metalosnak, rockernem, bárminek, csak embernek, és emellett acélbetkóst hordok. A tag elkezdett magyarázni, hogy a jelentését se tudhatom akkor mire feleltem, hogy csupán mert tetszik, illetve mert pogó közben praktikus, miértne hordhatnám. Majd csak cifrábban ismételgette a mondandóját. Szóval, valaki elmondaná?: D
Pláne, hogy eredetileg munkavédelmi dolgok miatt kezdték el hordani...
2015. szept. 19. 10:50
1/5 Titusztitusz válasza:
Az acélbetétes bakkancs lényege az, hogy a külső bőre alatt az orránál egy acéllemez is bele van építve...De ez persze kívülröl nem látszik...Azért gyártják ezeket, hogy aki olyan helyen dolgozik ahol fennáll a veszélye annak hogy valami nehéz dolog ráesik a lábára, vagy valami éles tárgy beleszúrhat a lábfejébe, akkor ne okozzon a baleset sérülést...
2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan!
De akkor nem csak szerintem baromság ez az egész, ugye?
2015. szept. 19. 11:00
3/5 anonim válasza:
nem baromság, az előző válaszoló mondta h miért nm az... mert így nem szenvedsz balesetet
4/5 A kérdező kommentje:
Mármint a hozzáállásom..:)
2015. szept. 19. 11:26
5/5 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, eredetileg munkavédelmi céljai vannak, habár a köztudatban az terjedt el hogy akin acélbetétes van az biztos rocker/metálos/emo stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!