Ebayról ruha? És az árak hogy vannak? Segítség
Sziasztok.
Szeretnék egy menyasszonyi ruhát venni ebay.com-ról csak nem értem hogy vannak az árak fel tüntetve.....
Ha például az van ott hogy 33,312,79 HUF akkor az mennyi?
Meg vajon hasonló ruhát kapok mint ami képeken van?
33,312,79 HUF
Ezen mi nem világos? Mellesleg nem pont ennyi lesz, mert az árak általában dollárban (vagy euróban) vannak megadva, amit egy napi árfolyamon mutatnak neked forintban. De nagyságrendileg ennyibe kerül.
Ezt nem tudhatom. Tetszik vagy nem? Van rá ennyi pénzed? Száz ok befolyásolhatja, hogy megrendeld-e vagy ne.
Biztos ott van az eladó oldalán, hogy milyen esetekben ad vissza pénzt.
Biztosan nem rendelnék. Én rendeltem már ruhát, igaz nem menyasszonyit, de teljesen máshogy nézett ki. Sokkal rosszabb minőségű volt és nem is úgy nézett ki felhúzva, mint a képeken. Szóval menyasszonyit meg pláne nem rendelnék.
HUF = forintban van megadva az ára.
De ehhez még kapcsolódhat szállítási költség is. Olyat kell keresni, ahova az van írva, hogy free international shipping.
Vámot is kell utána fizetni, ha nem EU országból rendeled, hanem pl. Kínából jön.
Azért van több helyen is, mert többen, több cég is árulja ugyanazt a ruhát.
Az olcsóbb előre elkészített, fix méret, fix színek vannak. A drágábbnál megadhatod a méreteid, színek közül választhatsz, meg hogy fűzős vagy cipzáras legyen.
Hát én személy szerint esküvői ruhát nem vennék ebay-ről. Elég pocsék szokott lenni a ruhaanyag minősége, néha a varrás, eldolgozás is. Előre készített esetében a méret sem biztos hogy jó lesz.
Persze mindig vissza lehet küldeni és visszafizetik. De a visszaküldést valószínűleg neked kell állni és nem olcsó.
Price:
US $128.00
Approximately 35,213.20 HUF
Shipping:
$20.00 (approx. 5,502.06 HUF)
Ilyen értéknél ha a vámon nem csúszik át, akkor áfát (27%) is kell fizetned. De ilyen összeget nem biztos, hogy fizetnék kevés értékelésű eladónak.
Ne maaaaar, eleted legnagyobb esemenyen ilyen olcso kinai silany $zarban akarsz oltarhoz vonulni?
Soha nem lesz tokeletesen olyan, mint amit a kepen latsz.
polot, gatyat, aminel mindegy a minoseg, mert lehet pizsamanak hasznalni, azt ha olcso, megeri megvenni eBayen, de egy 128 dollaros ruhat Kinabol? Inkabb varratok anyuval lepedobol, az is jobb lesz es az eszmei erteke nagyobb mint ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!