Farmerbadrágban bennemaradt az a mágneses biztonsági szar. Csípőfogóval le tudom venni?
Visszavinni nem tudom, mert egy másik városban vettem, ezért érdekelne.
(Tudom, próbáljam ki, de még a vonaton vagyok, ha ez a megoldás nem jó, akkor beviszem egy üzletbe a városban, nem megyek haza a falumba).
Nem. És ne is feszegesd, mert van olyan, amiben festékpatron van és tönkreteszi a ruhát. Pont ez a lényege.
Vidd vissza boltba, majd ott leszedik.
Ha van egy jó erős mágnesed, azzal le tudod szedni. A boltban is egy erős mágnessel veszik le. Ha nincs erős mágnesed, akkor megpróbálhatod elcsípni a tűjét, ha hozzáférsz.
Ami festékes, az általában átlátszó, és látszanak benne a festékpatronok is elrettentésképpen. Ezt nem érdemes eltörni, mert tényleg megfestheti a ruhát.
Ami viszont nem átlátszó, az nagy valószínűséggel nem festékes, bátran nekieshetsz, akár satuban össze is roppanthatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!