Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiszakadt a kedvenc farmerom...

Kiszakadt a kedvenc farmerom a fenekénél, eléggé kínos helyen. Mit tudnék tenni vele?

Figyelt kérdés
alávarrjak, vagy rávarrjak egy másik farmerdarabot amit kikoptattam valamien mintával? vagy hímezzek rá? Lécci segítsetek
2007. nov. 6. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

szerintem ,ala kell varrni mindenkeppen ,es aztan ha akarsz himzel,vagy masik farmerbol a tetejere.

az en lanyomnak a terden szakadt a farmer es o feher anyagbol varatott ala ,es ugy hordja lukasan:)

ez divat lehet?!a feneken az mas.

SOK SIKERT,LEHET NEM SOKAT TUDTAM SEGITENI ,DE A JOSZANDEK MEGVAN:)

2007. nov. 7. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan megoldás is, hogy mindkét oldalra varrsz rá egyforma valamit, hogy úgy tünjön, hogy készakarva van így
2007. nov. 7. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

Ez is megközelíti a pizsamás kérdés fájdalom szintjét ...

Varrd meg ... vagy ha már az sem segít akkor dobd ki ...

2007. dec. 29. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nem értem hogy azok akik olyan okos értelmes embernek hiszik magukat hogy beszólogatnak minden kérdésért miért válaszolgatnak. Szerintem ha alá vagy ráv arrsz valami más mintából az nagyon jól tud kinézni. Vagy nekem van egy direkt szaggatott farmerom(büszke vagyok rá, saját művem:P)

az alá mindig mintás harisnyát hordok( pl csíkos, párduc mintás stb) és nagyon jól tud kinézni és még változatos is.

2008. jan. 6. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél valamien felvarrót és vard rá esetleg mindkét oldalra úgy még talán jól is néz ki;-) sok sikert!
2008. júl. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!