Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a mai nőideál?

Milyen a mai nőideál?

Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok.Nem arra gondolok hogy mutassatok valami színésznőt,hanem a környezetetekben milyen lányokra figyeltek fel úgy,hogy elvarázsol:)

2015. szept. 12. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányok varázsolnak el igazán: [link]

Kedves, nőies, de mégis visszafogott és bájos. Persze legyen belülről is ilyen, a külsővel összhangban. :)

A mai tornacipős, farmeres lányokkal nagyon nem tudok megbarátkozni, pedig szükséges lenne, mert ha a jövőben sem fogok tudni, akkor valószínűleg egyedül maradok. :(

24/f

2015. szept. 13. 01:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó én sem értem miért olyan kevés az ilyen rendes vidám kisugárzású lány!Én lány vagyok szóval barátságot kötni is.Mindenhol elkorcsosodott kinézetű fiatalok fiúból és lányból is.Ha mindenki erre vágyik akkor miért nem ez a divat?Miért nem divat egyszer az egészség a visszafogott ízléses külső, szellemi értékekkel?Bocsi hogy elkanyarodtam:)
2015. szept. 13. 01:30
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdés maga alapból butaság mivel kinek mi.

Nyilván van akinek a party k.rvák az ideálok és van akinek szimplán egy kedved aranyos lány. Ez egyén függő.

Szerintem ha írok pár pontot akkor azzal a férfiak 90%-a egyet fog érteni:

-sportoljon, ne legyen elhízva

-ne legyen se túl sok tetkó, se túl sok pc

-szőrtelenítés (láb, hónalj, ott pedig esete válogatja)

-ne legyen tetovált szemöldök, se kacsa száj

-ne legyen rajta annyi festék mint a falon

A többi meg persze változhat attól függően hogy kinek tetszik a hosszú vagy a rövid haj, szemüveg/ nem szemüveg, visszafogott öltözködés vagy épp kirívó

Belsőnél meg ugye kinek mi jön be.

Van aki az akaratosabb lányokat, van aki a félénkebbeket szereti.

Olyat mondani hogy ,,legyen aranyos'' szerintem fölösleges mert az mindenki tud lenni csak attól függ hogy kivel kell neki annak lennie.

A többi pedig szerintem személyfüggő:)

2015. szept. 13. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!