Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok vágyakoztok olyan...

Csajok vágyakoztok olyan ruha, kabát vagy lábbeli után amit jelenleg nem tudtok megvenni? (Fantáziát lehet szabadjára engedni. )

Figyelt kérdés

2015. szept. 11. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Régóta fáj a fogam egy western csizmára, ami azt illeti, ha akarnám, meg is tudnám venni, de nem vagyok képes annyi pénzt kiadni...nem szeretek sokat költeni.

[link]

2015. szept. 11. 22:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es válaszoló csak soroljad és küldöm öket:))
2015. szept. 12. 05:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok vele mint a 11-es, ha akarnám megvehetném amit szeretnék, de annyira azért mégsem akarom :). Per pillanat egy Merrell túracipőt szeretnék, de ez hetente változik :).
2015. szept. 12. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze. Igazából nekem nem a ruhatárammal van a baj mert az viszonylag rendben van hanem nemrég szültem (5 hónapja) és alakom még nem olyan mint kellene és sok olyan ruha amik régen jól álltak most nem mert pl. hastájékon sok a feleslegem. Így hiába vannak szuper cuccaim nem tudom a nagyrészüket hordani.
2015. szept. 14. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!