Milyen jó őszi divattipeket, outfitteket tudtok mondani, amit egy alap ruhatárból össze lehet állítani?
Figyelt kérdés
Esetleg szín fazon, kiegészítők szerint is lehet2015. szept. 8. 21:43
1/2 anonim válasza:
Ha van barmilyen bor ruhadarabod, taskad, vagy barmi kiegeszitod amiben van bor, avval fel tudod dobni az egyszerubb ruhakat. Osszel, telen nagy divat lesz a bor minden formaban. Divat lesz meg a melleny, leginkabb a letisztultabb, egyszerubb faszon, ami semleges szinu, minta nelkul es hosszabb. Akar egy hosszu ujjura, ingre ravenni egy farmerrel, bokacsizmaval. Tovabba a keskeny karimaju oszi kalap is divat lesz amit egy egyszeru mubordzsekivel, farmerral, vagy egyberuhaval fel lehet venni. Vagy egy egyszeru szettet feldobhatsz egy szines, szep vekonyabb sallal. Remelem tudtam segiteni!
2/2 anonim válasza:
Most nagyon nagy divat a kimono,vagyis a hosszú,térdig érő kardigán,lehet van a szekrényed mélyén.Most cipőket illetően a bakancsok nagyon népszerűek,én az utcán legtöbbet narancssárgás árnyalatút láttam.Aztán még egy sima kendő is nagyon feldobhatja az outfited!
i hope i help u
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!