Vad Károly kérdése:
Bakancsot szeretnék vásárolni, két márka között gondolkozom a 14 vagy 20 sorban, ebben kérném segítségeteket, hogy melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Shellys Ranger vagy pedig a Steel?2015. szept. 7. 20:29
1/7 anonim válasza:
Most komoly? Tök idegen emberektöl kérdezed milyen bakancsot vegyék. Saját izlésedet kövest.b
2/7 anonim válasza:
A Shellys jobb minőség. A Steel régen jó volt, de ma már nagyon pocsék.
A sorok számát döntsd el te. De szerintem 10 sornál több tök fölösleges. 20 sorosat csak akkor vegyél, ha be is fűzöd rendesen, mert idiótán néz ki, ha csak minden 2. vagy 3. lyukon van átdugva a fűző. A halálom, amikor adott egy tök fain kis bakancs és ilyen igénytelenül van befűzve.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek a 2-essel, egyrészt szerintem fiúknak nem áll jól a nagyon magas szárú, másrészt horrorisztikusan sokáig tart felvenni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, interneten rendelem és ugyebár nem látom a bakancsot amíg meg nem érkezik, környékemen meg senki sem használ még hasonlót sem xd ezért voltam kíváncsi a véleményetekre a két márkával kapcsolatban, és reménykedem benne hogy nem "Kínai gyártmány" érkezik majd :D
2015. szept. 8. 16:25
5/7 A kérdező kommentje:
És van valami fontos dolog amit az acélszörnyetegek ápolásáról feltétlen tudni kell? :)
2015. szept. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!