Szerintetek gáz ha valaki a turkálókból/használt ruha boltokból öltözik? Lány vagyok én is onnan öltözködöm, mert szerintem olcsón lehet jó minőségű ruhákat venni, nem ezek a NeWYorker meg H&M, CCC meg franc tudja miket.
Imádok turizni. Mondjuk nekem furcsa kicsit a kérdésed, mert amiket én túrok, azok 80%-a "plázamárkás", szóval h&m-es, zarás, newyorkeres.
A legbüszkébb az egyik pulcsimra vagyok, h&m-ben kinéztem barna színben, de 7000Ft-ért nem akartam megvenni, átmentem a turiba, teljesen ugyan az, csak szürke színben (gondolom tavalyi kollekció) ott volt a méretemben 300Ft-ért.
Utolsó: Én a kínai ruhákról mondom meg bármikor, hogy kínai -e vagy sem. A kinézetük, anyaguk, szabásuk mind-mind árulkodó jelek -legalább is számomra.
Nem gáz a turi, de én cipőkből csak újat vennék. Nem mindegy, hogy egy cipellőt hogyan tör be az előző gazdája.
Nem, nem gáz. :) Olcsó, jó.
Tuti nem fogok márkásat venni MINDIG ami tök műszál meg marha drága. A márkásból is csak olcsót, jót veszek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!