Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha valaki a...

Szerintetek gáz ha valaki a turkálókból/használt ruha boltokból öltözik? Lány vagyok én is onnan öltözködöm, mert szerintem olcsón lehet jó minőségű ruhákat venni, nem ezek a NeWYorker meg H&M, CCC meg franc tudja miket.

Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Imádok turizni. Mondjuk nekem furcsa kicsit a kérdésed, mert amiket én túrok, azok 80%-a "plázamárkás", szóval h&m-es, zarás, newyorkeres.

A legbüszkébb az egyik pulcsimra vagyok, h&m-ben kinéztem barna színben, de 7000Ft-ért nem akartam megvenni, átmentem a turiba, teljesen ugyan az, csak szürke színben (gondolom tavalyi kollekció) ott volt a méretemben 300Ft-ért.

2015. szept. 7. 07:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Az a gáz, ha valaki full sznob, és csak márkaboltokból képes öltözködni.
2015. szept. 7. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:
én is onnan veszem :D meg anyám vöröskeresztes :D :D:D :D
2015. szept. 7. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz, rengeteg érdekes darabot ki lehet fogni. Főleg blúzokat, felsőket szoktam onnan, néha nadrágot. Egyébként a HM-ben is szoktam vásárolni, elég jó minőségű dolgokat találtam eddig. A CCC Lasocki márkája külön kedvenc, minőségi bőrcipők, szintén hosszútávú befektetés. Megvan az olcsón túrt ruhák varázsa is, meg az új dolgok érzése is, mindkettőt szeretem.
2015. szept. 7. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Most biztos le leszek pontozva. :) Egyáltalán nem gáz, félre ne értsétek. Én sem vásárolok márkás ruhákat, csak kínaikba járok. Most mondok egy példát, egy egyberuhát max 3 ezerért veszek meg. Szóval tényleg ne értsétek félre amit most írok, de én eddig mindenkiről megmondtam, hogy ki öltözködik turiból és ki nem. A turis ruhák valamiért annyira mások, tényleg meg lehet mondani az emberről.
2015. szept. 10. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: Én a kínai ruhákról mondom meg bármikor, hogy kínai -e vagy sem. A kinézetük, anyaguk, szabásuk mind-mind árulkodó jelek -legalább is számomra.

Nem gáz a turi, de én cipőkből csak újat vennék. Nem mindegy, hogy egy cipellőt hogyan tör be az előző gazdája.

2015. okt. 6. 10:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem gáz. :) Olcsó, jó.

Tuti nem fogok márkásat venni MINDIG ami tök műszál meg marha drága. A márkásból is csak olcsót, jót veszek :))

2015. okt. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!