Kis mellből is lehet ilyet "varázsolni"? (link)
Tudom, hogy Angelina mellben elég erős, de nekem elég kicsi mellem van (75B) így az után érdeklődöm, hogy ekkora méretűből is lehet-e ilyen (nem tudok rá más jelzőt kitalálni) lefelé lógót?
Van egy osztálytársam aki nagyon nagyon vékony, de ahhoz képest, hogy 21 éves, alkatilag olyan mint egy 15-16 éves. De mégis olyan kivágott felsőket hord, hogy azokban a melle olyan mintha hatalmas mellei lennének....
Mi lehet a titka?
Ez a "lefelé logó" kifejezés nem túl előnyös. :D
Nem inkább dekoltázsra gondoltál? :)
Amúgy igen, push-up melltartó a titok nyitja. Illetve valahol olvastam, hogy sztároknál még alkalmazzak, hogy kicsit festékkel "befestik" a cicik közti részt, így mélyebbnek hat, nagyobbnak.
ilyet nemigazáűn, még push-up-pal sem, h ekkora legyen középen a csík, és úgy űlljon lefele.
a pushup összenyomja ugyan, de ha kicsi a melled akkor nemlesz középen akkor csík, és nemisfog lefelé nézni, mivel a pushup a mellkasodhoz szorítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!