Nagyon kevés ruhám van?
Most csak az öszi-téli holmikat szedtem sorba.
7 hosszúujjú felsö (4 régi, 3 új), 1 ing, 4 pulcsi, 2 kötött pulcsi, 3 kötött egyberuha, 1 szoknya, 8 hosszúnadrág, 1 bördzseki, 1 öszi szövetkabát, 1 rövid télikabát, 1 téli szövetkabát.
2 sportcipö, 1 tornacipö, 3 csizma.
Fehérnemüböl szerintem van elég. (10 melltartó, 14 bugyi)
Kevés, vagy elegendö ez egy fiatal (21) lánynak?
Alkalmi ruháim vannak, bár nemigen használom ki.
Miböl kéne több?
Hát sokan még a felsorolt ruhadarabok negyedének is örülnének:)
Szerintem elég, jobb, mintha annyi ruhád lenne, hogy ki sem tudnád használni, vagy feléről azt sem tudnád, hogy egyáltalán van-e :D nekem ennél kevesebb van,de én még vagyok elégedve, pont elég
Egy polcon elfér az összes, könnyű rendet rakni is :)
Méghogy kevés... xD
Hát ezen jót nevettem..
Őőő... hát nekem kb. fele-ennyim van és azok 3/4-e megvan 2-3 éve is..
Van olyan ruhám is amit kaptam apu vagy anyu barátainak a lányuktól, mert kinőtte... :P Nem is 1-2.
Pedig nem vagyunk annyira nagyon szegények, hogy ne jusson ruhára, de hiába pedig nem szoktunk költekezni..
Lassan 16 leszek.
pólókat nem látom. azok vannak?
amúgy ha ezek csak az őszi-téliek,azaz még van ruhád akkor bőven jó. pl 4 kabátod van,8 nadrág. ezeket lehet variálni. de kabát alatt is tudsz mit felvenni,szóval szerintem nem kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!