Hogyan lehet eltűntetni a ruhából az izzadságszagot?
Ezt nehezen tudom elképzelni, hogy egy alapos mosás után még mindig izzadtságszaga van a ruhának... Nem magának az anyagnak van fura szaga?
Ajánlani tudom a kék Tomi kristály gél-t, nagyon intenzív az illata, és tartós. Egy próbát megér.
Eleg fura, hogy meg mosas utan is megmaradt a szaga.
Nem lehet, hogy szamodra annyira kellemetlen volt, hogy mar eleg ranezz es ugy erzed mintha szagos lenne? En voltam mar igy valamivel. Mosas utan tedd oblitobe es hagyd benne jo sokaig, lehetlen hogy utana is szaga legyen, ha megis akkor az anyaggal lehet valami.
Köszi a válaszokat, sajnos magába az anyagba van a SZAG! Csak ott a hónaljrészben. Megszagoltattam a családdal is, mert én is ezt gondoltam, hogy már tuti odaképzelem azt a bűzt. Még soha nem jártam így, nem hiszem el, hogy nem lehet valahogy eltűntetni. Teszek még egy próbát megpróbálom beáztatni vagy nem tudom. Pedig annyira jól néz ki az ing :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!