Hogyan szedjem ki a foltot?
Nos, az a helyzet, hogy vettem egy új bikinit, kb. 15.000 ft-ért, mert felidegesített, hogy más fürdőruha nem tart sokáig, és gondoltam kipróbálom.
Aztán el is mentünk nyaralni, és a 3. napon váratlanul megjött...azonnal beáztattam, meg minden, utána más fürdőruhát hordtam. Viszont a folt nem jött ki. Halványan látszódik, de azért látszódik. (sárgás folt..)
Már próbáltam mindennel, fehér mosópor, színes mosópor, wanish folttisztító..Maga a fürdőruhám sötét színű, csak a belseje fehér..És a címkén azt írja, hogy nem lehet semmit csinálni vele, mármint nem lehet folttisztítót/vegyszert használni, nem lehet mosni géppel, csak és kizárólag kézmeleg vízben, kézzel...
Mit lehet még vele kezdeni? Gépbe félek betenni, nem úszkálok a pénzbe, hogy csak úgy szétmenjen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!