Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gúnyoltak ki tegnap...

Miért gúnyoltak ki tegnap este az utcán?

Figyelt kérdés

Tegnap sortban és pólóban baktattam az utcán. Pocakos, kerek arcú fiatal srác vagyok. Szembejött három huszonéves fiatal fiú, parfümfelhőben, ingben, hosszúnadrágban. Elkezdtek velem kötekedni: - Hé haver, gömbölyű pocakkal rövidnadrágot veszel fel? Ilyen rövid sortban járkálsz dagi létedre? Ilyen pocakhoz sortot húzol fel? -

Olyan volt, mint egy vesszőfutás, igyekeztem minél gyorsabban lépkedni, de még sokáig kiabáltak utánam.

2015. aug. 30. 13:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ó, ez nem forrónaci, mert nem farmerból van és nem is teljesen feszes. Nem látszik ki belőle a combtövem. Nem tudom, mi benne a hiba, mások is járnak ilyen rövidnadrágban. Ez teljesen átlagos rövidnadrág, százak és százak hordanak ilyet. Miért, milyen rövidnadrágban kellene járnom vajon?
2015. aug. 30. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ebbe semmi kivetni való sincs, sokan járnak így, azok hülye nyomik akik ez miatt verik a nyálukat.
2015. aug. 30. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
A kérdés kamu, ez a kérdező lábfétises és utóbbi időben hasonló kérdéseket tesz fel, pl minisortos fiús öltözékről vagy hasonló lábmutogatós kérdéseket, privátba akar lábakat simizni.
2015. aug. 30. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!