Tényleg ennyire gáz, hogy sötét színeket hordok?
Szerintem ezzel semmi baj nincs
Nem értem miert kell ilyen miatt belekötni emberekbe :/
En is használom a sötét kék fekete kombinációkat.
Meg a szürkét is. Az a lényeg hogy jól vedd fel. Nagyon elegáns tud lenni.
F
A fiatalok között látom, hogy menők ezek a neonszínek, pasztellszínek, minták... Én próbálkoztam, de tényleg próbálkoztam, de sose voltak rajtam a színes göncök egynél többször, némelyiken még a címke is ott van.
viseld azt, amiben jól érzed magad.
Ha esetleg leírod, miket szoktál hordani, lehet, tudunk segíteni a stílussal kapcsolatban, épp előfordulhat, hogy azért szólnak be.
Van egy ugyanilyen felsőm, minta nélkül, és nadrág is, de azon sincs minta, ehhez szoktam fekete magassarkús csizmát, fekete bőrdzsekivel. Tényleg semmi alternatív cuccot nem szoktam, és nem is fiúsat. Szerintem átlagosan öltözöm, csak nagyon szarul esik, hogy ezt ízlestelennek hívják, így már annyira nem érzem jól magam sötétben. Viszont nem dobhatom ki majdnem az összes ruhám.
Köszönöm a válaszokat!:)
Sunshinedoll: Ne haragudj, de muszáj megjegyeznem, hogy a neonszínek utoljára 2012-ben voltak divatosak. Hál'istennek, mert amúgy nagyon undorítóak. Persze azért ettől függetlenül van még 1-2 szerencsétlen, aki hordja őket, pedig a legtöbben okádni tudnának tőle szerintem.
Kérdező:
Semmi baj nincs a sötét színekkel, hordjad őket nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!