Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ennyire gáz, hogy...

Tényleg ennyire gáz, hogy sötét színeket hordok?

Figyelt kérdés
Nem csak feketét, -bár volt egy olyan korszakom-, hanem bordót, sötét kéket, szürkét, sötétbarnát. A tesóm hozzám vágta, hogy nekem nincs ízlésem, szarul öltözöm, nem hordok színeket stb. Mindenki azzal csesztet a családomba. Nagyon rosszul esik, nem akarok nagyon eltérni a normálistól, viszont tényleg nem tudom mi a baj, legalábbis annyira nem érzem súlyosnak a helyzetet. 15/L
2015. aug. 29. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel semmi baj nincs

Nem értem miert kell ilyen miatt belekötni emberekbe :/

2015. aug. 29. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:

En is használom a sötét kék fekete kombinációkat.

Meg a szürkét is. Az a lényeg hogy jól vedd fel. Nagyon elegáns tud lenni.

F

2015. aug. 29. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Én is mindig sötétben jártam, de nőies formában, és azt mindenki dicsérni szokta csak. Amit leszólnak az a fiús, vagy fura öltözék szokott lenni, vagy ami nem illik a viselőjéhez... nem lehet hogy azért szólnak be neked?
2015. aug. 30. 00:22
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

A fiatalok között látom, hogy menők ezek a neonszínek, pasztellszínek, minták... Én próbálkoztam, de tényleg próbálkoztam, de sose voltak rajtam a színes göncök egynél többször, némelyiken még a címke is ott van.

viseld azt, amiben jól érzed magad.

Ha esetleg leírod, miket szoktál hordani, lehet, tudunk segíteni a stílussal kapcsolatban, épp előfordulhat, hogy azért szólnak be.

2015. aug. 30. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Van egy ugyanilyen felsőm, minta nélkül, és nadrág is, de azon sincs minta, ehhez szoktam fekete magassarkús csizmát, fekete bőrdzsekivel. Tényleg semmi alternatív cuccot nem szoktam, és nem is fiúsat. Szerintem átlagosan öltözöm, csak nagyon szarul esik, hogy ezt ízlestelennek hívják, így már annyira nem érzem jól magam sötétben. Viszont nem dobhatom ki majdnem az összes ruhám.

Köszönöm a válaszokat!:)

2015. aug. 30. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz velük, hordd azt ami neked tetszik :) Én is sötét szín-párti vagyok, és minden nap van rajtam valami fekete :D 18L
2015. aug. 30. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Sunshinedoll: Ne haragudj, de muszáj megjegyeznem, hogy a neonszínek utoljára 2012-ben voltak divatosak. Hál'istennek, mert amúgy nagyon undorítóak. Persze azért ettől függetlenül van még 1-2 szerencsétlen, aki hordja őket, pedig a legtöbben okádni tudnának tőle szerintem.

Kérdező:

Semmi baj nincs a sötét színekkel, hordjad őket nyugodtan. :)

2015. aug. 31. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!