Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ennyire baj ha egy...

Tényleg ennyire baj ha egy fiú nem farmernadrágba jár iskolába?

Figyelt kérdés
Mindenki cikiz miatta. De egyszerűen duci vagyok. Tudom van a méretemre, de annyira kényelmetlen amikor szorítja a combom, percenként figyelem, mert úgy érzem lecsúszik a hátsó felemről, de a legrosszabb, hogy némely darab még ott is szorítja.
2015. aug. 29. 06:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Nincs esetleg alternatíva, ami hasonlít a melegítőre, gumis, és tágul, és rászorul, nem csúszik, de divatos?
2015. aug. 29. 06:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Rossz kategóriába raktam, kérlek valaki jelentse.
2015. aug. 29. 06:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy baj:) Ha neked az a kényelmes, akkor járj abba.Btw szerintem jó a kategória..:D
2015. aug. 29. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Rengetegféle nadrág létezik, láthatnád ha elmennél pár boltba szétnézni.

A melegítő tényleg ciki, mert nem hétköznapi viseletre való, kb olyan szintű mintha pizsamanadrágban járnál.

Farmerből is van olyan ami full elasztikus, azaz nyúlik, nem szorít, nem kényelmetlen, puha anyagú. Vannak a katonai típusú nadrágok, az is kényelmes szokott lenni, meg nem tudom, van még sokféle...

2015. aug. 29. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Sztem nem az a baj, hogy nem farmer, hanem hogy melegítő. Elég proli dolog melegítőben járni bárhova is, ami nem kerti munka vagy edzőterem. Igénytelen hatása van. Vászonnadrág lehet, jobb lenne, az nem feszül annyira rá az emberre.

(amúgy én nőként vagyok túlsúlyos, és találok magamra kényelmes farmert... meg kell próbálni több fazont)

2015. aug. 29. 11:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, annyit próbáltam, és mindig a combom, alig tudtam hajlítani a lábamat, és nagyon csúszott le még övvel is. Nem feltétlenül a melegítő, csak az olyan kényelmes, csak lóg rajtam, nem szorít.
2015. aug. 29. 11:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyébként miért igénytelen? Mert csak felhúzom, és nem bíbelődők hülye gombokkal, cipzárral, ami mindig lecsúszik?

Én ezt sosem tudom megérteni.

2015. aug. 29. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert nem arra való, mert trampli, nincs tartása. Ennyi erővel járjunk pizsamában... az is azon a szinten van. Az nem az igényesség mércéje, hogy lusta vagy 3 gombot összegombolni magadon...
2015. aug. 29. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
De ha ennyira baj, akkor járj melegítőben, de akkor meg ne sírjon a szád, hogy jaj, cikiznek, mert az emberek 80%-a így gondolja.
2015. aug. 29. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szexinek tartom a stílusos melegítő gatyát a férfiakon. De persze nem minden alkalomra megfelelő!
2015. aug. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!