Tényleg ennyire baj ha egy fiú nem farmernadrágba jár iskolába?
Rengetegféle nadrág létezik, láthatnád ha elmennél pár boltba szétnézni.
A melegítő tényleg ciki, mert nem hétköznapi viseletre való, kb olyan szintű mintha pizsamanadrágban járnál.
Farmerből is van olyan ami full elasztikus, azaz nyúlik, nem szorít, nem kényelmetlen, puha anyagú. Vannak a katonai típusú nadrágok, az is kényelmes szokott lenni, meg nem tudom, van még sokféle...
Sztem nem az a baj, hogy nem farmer, hanem hogy melegítő. Elég proli dolog melegítőben járni bárhova is, ami nem kerti munka vagy edzőterem. Igénytelen hatása van. Vászonnadrág lehet, jobb lenne, az nem feszül annyira rá az emberre.
(amúgy én nőként vagyok túlsúlyos, és találok magamra kényelmes farmert... meg kell próbálni több fazont)
Egyébként miért igénytelen? Mert csak felhúzom, és nem bíbelődők hülye gombokkal, cipzárral, ami mindig lecsúszik?
Én ezt sosem tudom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!