Ki az aki megvesz egy tomy hilfiger napszemuveget 80ezer forintert! Ami ugyanaz a tescoban 2000 ft?
Hule kerdes. Az veszi meg akinek van rà pènze es a szemèben èrtèket kepvisel ez a màrka...
Irracionàlis ès butasàg ha nehezen gyujti ossze ra a penzt, de igy szep az elet hogy sokfèlèk vagyunk
Nem, nem ugyan olyan (nem csak a márkát figyelembe véve). Legnagyobb különbség az olcsó napszemüvegek és egy TH vagy egy Ray-Ban szemüveg között az anyagok minősége (keret, lencse, stb.). Míg nekem a Ray-Ben szemüvegem (régi pilóta szemüveg) több, mint tíz éve megvan, semmi komolyabb hibával, míg egy olcsó tescos szemüveg egy nyárnál nem bír többet.
Természetesen egy szemüveg sem ér több tízezret, magát a belefektetett munkát és az anyagok árát számítva, de az utóbbi példa szinte mindenre igaz a mostani világban.
Sznob idióta? :D Ti meg olcsó prolik... Tetszik? Megdolgoztam érte, jócskán, jó sokat! Tanultam, egyetem mellett is dolgoztam, és most is azt teszem. Azért, hogy azt vehessek amit akarok, annyiért amennyiért akarok! Segélyszervezet is kap, no para. Pontosabban olyan helyre szoktam pénzt adni, ahol látom is, hogy mire megy el!
A 2000 Ft-os napszemüveg meg úgyis csak tönkreteszi a szemedet, annak az árát te is nyugodtan odaadhatod egy beteg gyereknek vagy egy megkínzott kutya felkarolójának!! Én az ilyen idiótákat utálom, mint te! Aki azt hiszi, hogy amiért neki szerinte kevés van, ezért neki nem is kell adni, adjon az, akinek sok van! Elárulom barátom, az sír mindig a legjobban, akinek semmi oka rá! Van neted, el tudod szórni a pénzedet kínai olcsó vackokra, és van időd azzal foglalkozni, hogy másnak mire és miből telik. Ennyi energiával inkább magadra koncentrálnál, hogy ne másnak a dolgait kelljen lesned, és esetleg te is tehetnél jót másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!